Tavasz van, túl vagyunk a Húsvéton is, itt az ideje egy lelki nagytakarításnak!

Ha eddig halogattad, most érdemes újra leporolni az év eleji terveidet és átgondolni, hogyan haladtál eddig idei céljaid felé.

Ebben segítségedre lesz egy nagyon klassz eszköz, a Lelki Brainstorming Munkalap!

Nincs más dolgod, mint letölteni és kinyomtatni a munkalapot, keríteni magadnak egy szabad és nyugodt fél órát, fogni egy csésze kávét vagy teát és átgondolni az egyes oszlopokat.

Először természetesen érdemes átgondolni, milyen célok felé szeretnél haladni, utána jöhet a munkalap kitöltése!

Lelki brainstorming munkalap – Letöltés>>>

Az első oszlopba az kerül, hogy mi az, amit teljesen abba kell hagynod. A másodikba, hogy mi az, amiből kevesebbet kell csinálnod. FB csoportunkban itt a válaszok többek között: aggódás, telefon nyomogatás, szénhidrát bevitel, randizás szerepeltek. A harmadik oszlopban hátba veregeted magad, és felsorolod, hogy mik azok a tevékenységek, amelyeket érdemes folytatnod, hiszen a jó irányba visznek. Utána következik az, hogy miből kellene több az életedbe, az utolsó oszlopban pedig azokat sorolod fel, amiket mostmár (tényleg) el kellene kezdened.

Ez egy egyszerű de nagyszerű felmérő eszköz, amelyre aztán rápillanthatsz hó végén, és megnézheted, hogyan is haladtál. Ha úgy érzed, kell egy kis motiválás, átbeszélés, szeretettel várunk coachingra! Az is nagyszerű segítség lehet, ha barátnőkkel, barátokkal együtt töltöd ki a munkalapot vagy nézed át a kitöltött változatot, és egymást motiváljátok abban, hogy tartsátok a jó irányt!