Események betöltése

Hol az igazság?!

Egy szombat délután egy belvárosi kávézóban üldögéltem a barátnőimmel. Mindegyik egytől-egyig arra panaszkodott, hogy a magyar férfiak sajnos félnek az elköteleződéstől, legfeljebb csak szexet akarnak és teljesen lehetetlen komoly párkapcsolatot, neadjisten családot tervezni velük. Nehezemre esett hallgatni ezeket, hiszen nagyon sokszor hallom ugyanezeket a panaszokat a kliensektől is. Aztán még aznap délután találkoztam egy amerikai nővel, aki nem tudott betelni a dicsérettel: a magyar férfiak milyen kedvesek, aranyosak, ő is kifogott szerencséjére egyet, aki egy éven belül elvette feleségül – egészen hihetetlen! Aznap este felhívott a barátnőm is, hogy megyünk-e buliba, merthogy a férje azt szeretné, hogy végre jól érezze magát, és a barátnőivel lehessen. Most akkor mi az igazság? Milyenek is valójában a magyar férfiak? Szerinted milyenek?

“Az igazság a megfigyelő szemében van.”

Ismered ugye azt a mondást, hogy a világ igazából nem más, mint a Te belső világodnak a tükröződése? Mégis, pontosan hogy is kellene ezt érteni? Ez az előadásunk pontosan erről szól: hogyan befolyásolja körülményeidet és a külső valóságot az, hogy benned mi van? Hogyan alakítja élményeidet, tapasztalataidat a saját látásmódod?

Legyen az társkeresés, munkahelyi előmenetel, a házasságod vagy szüleiddel való konfliktusönbizalomhiány, alapvetően meghatározza az eseményeket és az eredményeket az, hogy Te milyen belső térképpel rendelkezel.

Felfedezzük belső térképünket, és azt, hogy mely pontokon szoktunk elakadni és hogy hol kellene változtatnunk ahhoz, hogy a világ is változzon körülöttünk – pozitív irányba. Rengeteg gyakorlati példát és megoldási lehetőséget hozunk!

Többek között kiderül:

  • Miért nem megy a társkeresés? (“mert minden nő…férfi… egyforma?”)
  • Miért nem sikerül a munkahelyi előléptetés?
  • Miért nincs elég önbizalmad?
  • Miért futsz bele állandóan ugyanazokba a helyzetekbe?
RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS