Egyéni és csoportos coaching alkalmak

Értő, megértő rád figyelés

Ha van olyan területe az életednek, amit fejleszteni szeretnél, egy téma, amiben elakadtál, egy gyötrő probléma ami nem hagy nyugodni, vagy ha nem látod jelenleg a fától az erdőt és szeretnél egy kis énidőt a hétköznapokból kiszakadva, felfrissülést, ami új lendületet ad, akkor jó helyen jársz. A coaching meg tudja adni azt az új perspektívát, ami a problémák megoldásához szükséges. Ideológiáktól, “kell”-ektől és “muszáj”-októl mentes, elfogadó, Rád koncentráló foglalkozásokon járjuk végig az utat a kiinduló helyzet alapos és tárgyilagos feltérképezésétől kezdve a felszabadító megoldásig.

Mi az a coaching és kinek való?

Neked való a coaching?

Ha a következők egyike igaz rád, akkor hasznos lesz neked a coaching!

 • Társat keresel, de nem tudod, hogyan indulj el/hol akadtál el
 • Szeretnéd emberi kapcsolataidat fejleszteni mert úgy érzed, elfogytak körülötted az emberek
 • Szeretnéd önismeretedet fejleszteni mert valahogy nem azt tükrözi neked vissza a világ, amit Te szeretnél
 • Szeretnél határozottabb lenni, tudni nemet mondani és kiállni magadért akár a munkahelyeden, akár a családodban
 • Nincs önbizalmad, úgy érzed, nem tudsz kommunikálni a többiekkel
 • Úgy érzed, kiégtél
 • karrierváltás előtt állsz
 • szeretnéd vállalkozásodat fejleszteni de nem tudod, merre indulj
 • új életszerepben találtad magad
 • … és még ezernyi más hasonló probléma!

Mi az a coaching?

A coaching a Te belső erőforrásaidat tárja fel irányított beszélgetések során, alkalmanként coach eszközök segítségével. A múlton rágódás helyett a jelenre és a lehetséges megoldásokra koncentrálunk. Nem tanácsot adunk, hanem támogatunk és végigvezetünk a Te legjobb megoldásodhoz vezető úton. Ezáltal új képességekre tehetsz szert, megerősödhetsz önismeretedben és önbizalmadban, reálisan láthatod a lehetőségeidet és bátorságot is kapsz ezek megragadásához.

Egyéni life és business coaching. Személyesen a XI. kerületben, vagy Skypeon dolgozunk együtt a céljaidért. A témát/kérdést Te hozod, a válaszokat együtt találjuk meg. Önismeret, önbizalom, párkapcsolatok, konfliktusok, munkahelyi előrelépés, családi problémák – szeretettel várunk! Az egyéni life coaching díja alkalmanként (55 perc) személyesen és Skypeon 10.000 Ft, business coaching díjazása 20.000 Ft.

Kérj időpontot MOST!

Egyéni tematikus coaching csomagok. Hat alkalmas csomagjaink keretében különböző témákban strukturáltan fejlődhetsz coach eszközök, házi feladatok segítségével. Kattints a tematikus csomagjainkhoz!

Többet szeretnék tudni!

Csoportos coaching alkalmak. Ezeken az alkalmakon 5-6 résztvevővel dolgozunk előre meghatározott témán, strukturált formában, coaching eszközökkel. Felfrissülve, újult erővel, tervekkel tele térsz haza!

Többet szeretnék tudni!

Bemutatkozás:

Soós Viktória

Akkreditált life és business coachként, önismereti trénerként, facilitátorként folyamatosan tíz éve foglalkozom emberekkel, rengeteg workshop, tréning, nyári tábor van mögöttem. Többek között vezető coachként foglalkoztam klímainnovációs szakemberekkel a Climate-KIC program keretében, facilitáltam tehetséges fiatalokat a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által szervezett egy éves Templeton Program keretén belül, tartottam céges workshopokat kiégésről és vezetésről. 10 éve indítottam el a Társkereső Kalauz blogot, könyvet írtam Ezért vagy még egyedül címmel és tartottam rendszeresen foglalkozásokat társkeresőknek. Legfontosabb eszközeim a figyelem, a megértés és az őszinteség, így álarcok nélkül, hatékonyan tudunk együtt dolgozni. 

Carl Rogers alapelvei szerint legfontosabb eszközeimnek az empátiát, együttérzést, az elfogadást és a hitelességet tartom. Lényeges számomra, hogy pozitív, támogató légkörben tudjunk együtt dolgozni. 

Jelenleg Budapesten élek férjemmel és két kislányommal. 

Etikai alapelvek:

 1. Elfogadom és tiszteletben tartom a világnézetedet, értékrendedet és vallásodat, a coaching során semmiféle ideológiát, kész megoldást nem erőltetek rád.
 2. Az első találkozáskor tisztázzuk, mit vállalunk együtt. A folyamatból természetesen bármikor kiléphetsz.
 3. A középpontban Te vagy, Rád koncentrálunk és a Te legjobb megoldásodat keressük meg.
 1. A coachingon elhangzott dolgokra vonatkozóan betartom titoktartási kötelezettségemet. Adataidat is tiszteletben tartok, nyilvánosságra (például referenciaként a nevedet) kizárólag előzetes írásbeli engedélyed alapján hozom azokat.
 2. Empátiával, megértéssel és tisztelettel fordulok feléd, támogató légkört teremtve.
 3. Folyamatosan fejlesztem magam.

Kérj időpontot az
info(kukac)boldogsagtervezes(pont)com címen!

Szeretettel várunk!