Notice: Undefined property: stdClass::$offers in /home/ki176682/public_html/boldogsagtervezes.hu/wp-content/plugins/the-events-calendar-snippet-add-currency/events-calendar-add-currency.php on line 15
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Ki vagyok? Merre tartok?

Az egyedüllét, társkeresés, válás vagy munkahelyi kudarcok könnyedén megtépázhatják az önbizalmadat és az önértékelésedet, ezért nagyon fontos, hogy erősítsd magad. Nézd meg a kincseidet, vedd számon, miben lehetne fejlődni, dobd el káros hiedelmeidet. A dr. Füzesi Györgyi által kifejlesztett Identity társasjátéknak pont ez a célja: alapos tükörbenézés amelynek során olyan kérdéseken gondolkozunk el, amiket a hétköznapok során nem szoktunk feltenni sem magunknak, sem másoknak. Popper Péter mondta a játékról, hogy az nem más, mint “az utcára kivitt pszichológia”.

Hogy néz ki egy ilyen műhely?

Ez tehát egy különleges Műhely, egy csoportos önismereti beszélgetés, amelynek során egy pszichológiai társasjátékkal, az Identityvel játszunk. Képzett Identity játékvezetőként 10 éve tartok Identity játékokat, és mondhatom, egyetlen ilyen játék 2-2,5 órája nagyon hatásos, elgondolkoztató, felrázó tud lenni. Hogy miért? Azért, mert támogató légkörben csoportban játszunk (amely kis létszámú csoport tehát tudok rád figyelni), a kártyákon levő kérdéseket pedig pszichológus állította össze, a játékot pedig képzett segítő szakember vezeti. Ennek eredménye egy mély beszélgetés, amelynek során ráláthatsz saját helyzeteidre, új szemszögből nézheted azokat. Kéretlen tanácsadás, okoskodás, belebeszélés nincsen – csak elfogadás, odafigyelés és elfogadás. Már csak emiatt is gyógyító tud lenni egy ilyen este. Már önmagában az önbizalmat ad, hogy megtapasztalod, mennyire felszabadító ismeretlen emberek előtt megnyílni. (Természetesen semmiféle kényszerítés nincsen, mindenki annyit mond el magáról, amennyit szeretne, a kérdéseket passzolni is lehet.)

A játék segíthet Neked abban, hogy

  • többet megtudj önmagadról
  • a hétköznapokból kiszakadva időt szánj saját magadra
  • könnyebben tudj kommunikálni ismeretlenekkel
  • bensőségesebb kapcsolatba kerülj másokkal
  • rálelj az életfeladatodra
  • új örömöket fedezz fel
  • önbizalmadat építsd
  • rálelj vágyaidra és elindulj a megvalósításuk felé
  • kezedbe vedd az életed irányítását

Részletek:

Időpont: 2019. november 6, szerda, 18:00-kb. 20:30

Helyszín: Váci utca 47., Pannon Kincstár Tanoda

Műhely ára: 5000 Ft (épp feleannyi, mint 1 óra pszichológus vagy coach ;-)!)

Maximális létszám: 12 fő, ennél többet nem tudok fogadni. Lemondás legalább 72 órával az esemény előtt lehetséges, azután már nem tudom visszautalni a részvételi díjadat, pont azért, mert másoktól veszed el a helyet és ilyen rövid idő alatt nem tudok a helyedre engedni mást.

Jelentkezés:

Emailes bejelentkezés van, ha jönni szeretnél, írj az info@boldogsagtervezes.hu címre “Identity” tárggyal egy emailt. Jelenleg még 2 szabad hely van az estére! Ha nem írsz emailt és teltház van akkor nem tudsz jönni!!

A részvételi díjat a helyszínen tudod kifizetni!