Lépj velünk kapcsolatba!

Amennyiben szeretnél írni nekünk, kérdésed, észrevételed van, az alábbi űrlap kitöltésével teheted meg ezt a legegyszerűbben.

Üzemeltető / Jogtulajdonos

Az oldal működtetője, a programok szervezője és az összes cikk szerzői jogának tulajdonosa:

Név: MAYAVI 3.0 Kft
Székhely: 2724, Újlengyel, Ady Endre u. 11.
Cégjegyzékszám:  13-09-147549
Adószám: 14589865-2-13
Közösségi adószám: HU14589865
Alapítás dátuma: 2008.12.12
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-69345/2013

Email: info (kukac) boldogsagtervezes (pont) hu
Telefonszám: +36-70-574-0445 (hétfő-péntek 10:00-15:00)

Ügyfélszolgálati kérdésekben – tréningekkel, eseményekkel – kérünk, hogy csak olyan kérdésben keress minket telefonon a fent megadott időpontokon, ami sürgős és biztosan nem szerepel a honlapon vagy a kiküldött emailekben. A többi esetben írj inkább emailt! Lemondást is kizárólag emailben fogadunk el, de minden esetben az email a biztosabb, mert van nyoma.

Szakértőink / Trénereink / Coachaink

A BoldogságTervezés Program a boldogságkutatásokon, a pozitív pszichológián és a life coachingon alapszik. Célja a legjobb gyakorlatokat, a leghatékonyabb módszereket átadni a közönségnek. Tréningjeink olyan témákat járnak körbe, mint önbizalomfejlesztés, önismeret, társas kapcsolatok fejlesztése, konfliktuskezelés, kommunikáció, motiváció, társkeresés.

Jaczenkó László
Jaczenkó LászlóLife és business coach, önismereti tréner
A BoldogságTervezés alapítója, és egyik vezető trénere. Több mint egy évtizedes tapasztalata van már különböző tréneri és coaching technikák alkalmazásában, amelyek közül sokat Hollandiából hozott Magyarországra. Ezek között többek között szerepel az episztemológiai coaching, csoportdinamikai elméletek és módszerek, szükségletpszichológia, NLP, tapasztalati tanulási módszerek, gestalt és kognitív terapeutikus megközelítések.

Képzései: Ontological Coaching Trainings (Hollandia), Practicing Coaching Training (Hollandia), Advanced Training for Trainers (Hollandia), Systemic Trainership (Hollandia), Advanced Practicing Coaching (Hollandia), Systems Innovation (Németország), Circular Economy (Belgium)

A Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesület tagja.

Soós Viktória
Soós ViktóriaAkkreditált life és business coach, önismereti tréner
A BoldogságTervezés alapítója és egyik vezető trénere, a Professional Women’s Network (PWA) mentora.

Képzések: Kortárssegítő Képzés (Debreceni Egyetem), Williams Életkészségek Tréning, Identity önismereti játékvezetői tréning, Effective Team Building képzés (Dánia), Akkreditált life coach képzés (Budapest), Practicing Coaching képzés (Hollandia), Felkészítés tehetségsegítő tutori feladatok végzésére (MATEHETSZ, Budapest), Meaningful Conversations (Németország), Systems Innovation (Németország), Business design for Innovation & Sustainability / Systems Coaching (Belgium)

A Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesület és a Magyar Vállalkozónők Egyesületének tagja, jelenleg pszichológia szakos hallgató a Károli Gáspár Református Egyetemen.