Lépj velünk kapcsolatba!

Amennyiben szeretnél írni nekünk, kérdésed, észrevételed van, az alábbi űrlap kitöltésével teheted meg ezt a legegyszerűbben.

  Üzemeltető / Jogtulajdonos

  Az oldal működtetője, a programok szervezője és az összes cikk szerzői jogának tulajdonosa:

  Név: MAYAVI 3.0 Kft
  Székhely: 2724, Újlengyel, Ady Endre u. 11.
  Cégjegyzékszám:  13-09-147549
  Adószám: 14589865-2-13
  Közösségi adószám: HU14589865
  Alapítás dátuma: 2008.12.12
  Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-69345/2013

  Email: info (kukac) boldogsagtervezes (pont) hu
  Telefonszám: +36-70-574-0445 (hétfő-péntek 10:00-15:00)

  Ügyfélszolgálati kérdésekben – tréningekkel, eseményekkel – kérünk, hogy csak olyan kérdésben keress minket telefonon a fent megadott időpontokon, ami sürgős és biztosan nem szerepel a honlapon vagy a kiküldött emailekben. A többi esetben írj inkább emailt! Lemondást is kizárólag emailben fogadunk el, de minden esetben az email a biztosabb, mert van nyoma.

  Szakértőink / Trénereink

  A BoldogságTervezés Program a boldogságkutatásokon, a kognitív és pozitív pszichológián illetve coaching megközelítésen alapszik. Célja a legjobb gyakorlatokat, a leghatékonyabb módszereket átadni a közönségnek. Tréningjeink olyan témákat járnak körbe, mint önbizalomfejlesztés, önismeret, társas kapcsolatok fejlesztése, konfliktuskezelés, kommunikáció, motiváció, társkeresés.

  Jaczenkó László
  Jaczenkó LászlóTréner, facilitátor
  A BoldogságTervezés alapítója, és egyik vezető trénere. Több mint egy évtizedes tapasztalata van már különböző tréneri és coaching technikák alkalmazásában, amelyek közül sokat Hollandiából hozott Magyarországra. Ezek között többek között szerepel az episztemológiai coaching szemlélet, csoportdinamikai elméletek és módszerek, szükségletpszichológia, NLP, tapasztalati tanulási módszerek, gestalt és kognitív terapeutikus megközelítések.

  Képzései: Ontological Coaching Trainings (Hollandia), Practicing Coaching Training (Hollandia), Advanced Training for Trainers (Hollandia), Systemic Trainership (Hollandia), Advanced Practicing Coaching (Hollandia), Systems Innovation (Németország), Circular Economy (Belgium)

  A Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesület tagja.

  Soós Viktória
  Soós ViktóriaViselkedéselemző, facilitátor, tréner
  A BoldogságTervezés alapítója és egyik vezető trénere.

  Képzések: Kortárssegítő Képzés (Debreceni Egyetem), Williams Életkészségek Tréning, Identity önismereti játékvezetői tréning, Effective Team Building képzés (Dánia), Life coach képzés (Budapest), Practicing Coaching képzés (Hollandia), Felkészítés tehetségsegítő tutori feladatok végzésére (MATEHETSZ, Budapest), Meaningful Conversations (Németország), Systems Innovation (Németország), Business design for Innovation & Sustainability / Systems Coaching (Belgium), Viselkedéselemző (BA, Károli Gáspár Református Egyetem)

  A Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesület és a Magyar Vállalkozónők Egyesületének tagja..