Események betöltése
Tudatában vagy annak, milyen első benyomást teszel másokra?

Nemrég részt vettünk egy startup versenyen, amelynek egyik eleme afféle villámrandi volt mentorokkal. Összesen 20 percet kaptunk mentoronként a csapattal, és utána eldönthettük, hogy kivel szeretnénk együtt dolgozni, és kivel nem. A verseny végén készítettünk egy online doksit az összes mentorral, és mindenki beleírhatta, milyen benyomást tett rá az adott mentor. Bár a csapatban három nagyon különböző ember van, az első benyomásaink mégis megegyeztek.

Furcsa, nem?

Valójában nem. Az első benyomásnak egyetemes kódjai vannak, amelyek mindenkinél hasonlóan működnek. Legyen az állásinterjú, új társaságba való beilleszkedés/befogadás, sales előadás, netán egy online társkeresős randi, ugyanazokat a mikro- és makrojelzéseket figyeljük a másikon, és ezek alapján állapítjuk meg hogy kedvelünk-e valakit, hiszünk-e neki, bízunk-e benne, mielőtt az illető akár megszólalna. Rengeteg kutatás bizonyítja, hogy ezek az egyetemes jelzések léteznek. Így aztán nem meglepő, hogy pontosan ugyanazokat a mentorokat kedveltük mindhárman. 

Nem lenne szuper, ha ismernéd Te is, miből áll a pozitív első benyomás, és utána ezt a tudást a saját hasznodra tudnád hajtani?

Erről szól áprilisi előadásunk.

Mert nem elég saját magad legjobb verziójának lenni, de ezt láttatni is kell!

Az előadás során átvesszük:

  • Az első benyomás 7 alap elemét
  • A négy “egyetemes ajándékot” amit a másiknak adhatsz (és amelyekkel pozitív első benyomást tehetsz)
  • Az első benyomással kapcsolatos legfrissebb kutatási eredményeket (és azt hogy ezeket Te hogyan használhatnád a saját életedben)

A fentiek mellett rengeteg infóra, jó hangulatra számíthatsz – ha van kedved, előadás után egy sör/te mellett folytatjuk a beszélgetést!

Részletek:

Időpont: 2019 .április 24, szerda, 18:00-kb. 20:30

Helyszín: Váci utca 47, Pannon Kincstár Tanoda

Műhely ára elővételben BEVEZETŐ ÁRON: 1000 Ft , helyszínen 3000 Ft

Jelentkezés:

Kényelmesen, bankkártyával tudsz fizetni a CIB Bank biztonságos oldalán, azonnal kapod a számládat is és a visszaigazolást. Egyszerre több jegyet is tudsz venni az új rendszernek köszönhetően!