Egyéni és csoportos konzultációk

Értő, megértő rád figyelés

Ha van olyan területe az életednek, amit fejleszteni szeretnél, egy téma, amiben elakadtál, egy gyötrő probléma ami nem hagy nyugodni, vagy ha nem látod jelenleg a fától az erdőt és szeretnél egy kis énidőt a hétköznapokból kiszakadva, felfrissülést, ami új lendületet ad, akkor jó helyen jársz. A rád szabott egyéni konzultáció meg tudja adni azt az új perspektívát, ami a problémák megoldásához szükséges. Ideológiáktól, „kell”-ektől és „muszáj”-októl mentes, elfogadó, Rád koncentráló foglalkozásokon járjuk végig az utat a kiinduló helyzet alapos és tárgyilagos feltérképezésétől kezdve a felszabadító megoldásig.

Kinek való a konzultáció?

Neked való a konzultáció?

Ha a következők egyike igaz rád, akkor hasznos lesz neked!

 • Társat keresel, de nem tudod, hogyan indulj el/hol akadtál el
 • Úgy érzed, bizonyos témák ismétlődnek az életedben, mintha mindig ugyanabba a csapdába esnél bele
 • Szeretnéd jobban megismerni önmagad, látni, hol vannak a „gombjaid” és vakfoltjaid
 • Szeretnéd emberi kapcsolataidat fejleszteni mert úgy érzed, elfogytak körülötted az emberek
 • Pároddal szeretnéd magasabb szintre emelni a párkapcsolatotokat/vagy elakadtatok valahol és jól jönne egy külső szemlélő
 • Szeretnéd önismeretedet fejleszteni mert valahogy nem azt tükrözi neked vissza a világ, amit Te szeretnél
 • Szeretnél határozottabb lenni, tudni nemet mondani és kiállni magadért akár a munkahelyeden, akár a családodban
 • Nincs önbizalmad, úgy érzed, nem tudsz kommunikálni a többiekkel
 • Úgy érzed, kiégtél
 • karrierváltás előtt állsz
 • szeretnéd vállalkozásodat fejleszteni de nem tudod, merre indulj
 • új életszerepben találtad magad
 • … és még ezernyi más hasonló probléma!

Milyen konzultáció?

Soós Viktória life coach és viselkedéselemző vagyok, 10 éve dolgozom coaching szemlélettel egyénekkel és csoportokkal. Módszereim pozitív pszichológiai és kognitív alapokra épülnek, egészséges felnőttekkel dolgozom együtt, akik valamilyen életterületükön elakadást élnek meg és ehhez kérnek segítséget és támogatást. A konzultációs alkalmak során megvizsgáljuk, hol akadtál el, megnézzük, nincsenek-e negatív mintázatok kapcsolataidban amelyeken változtatni kellene, feltárjuk belső erőforrásaidat, és megkeressük a Te legjobb megoldásaidat.  A foglalkozások során mélyebb önismeretre, új képességekre tehetsz szert, megerősödhetsz önmagadban és reálisabban láthatod lehetőségeidet. Értő figyelemmel, olvasmányokkal és házi feladatokkal támogatlak utadon.

Figyelem! Ez nem terápia, mentális betegségek gyógyítására nem alkalmas!

Egyéni coaching/konzultáció. Személyesen a XI. kerületben, vagy online dolgozunk együtt a céljaidért. A témát/kérdést Te hozod, a válaszokat együtt találjuk meg. Önismeret, önbizalom, párkapcsolatok, konfliktusok, munkahelyi előrelépés, családi problémák – szeretettel várlak! Az egyéni konzultáció díja alkalmanként (55 perc), ára 13.000 Ft. 

Egyéni tematikus önismereti csomagok. Hat alkalmas csomagjaink keretében különböző témákban strukturáltan fejlődhetsz pszichológiai eszközök, házi feladatok segítségével. Kattints a tematikus csomagjainkhoz!

Csoportos önismereti alkalmak. Ezeken az alkalmakon 5-6 résztvevővel dolgozunk előre meghatározott témán, strukturált formában, coaching eszközökkel. Felfrissülve, újult erővel, tervekkel tele térsz haza!

Bemutatkozás:

Soós Viktória

Viselkedés elemzőként, life coachként, önismereti trénerként, facilitátorként folyamatosan tíz éve foglalkozom emberekkel, rengeteg workshop, tréning, nyári tábor van mögöttem. Többek között vezető coachként foglalkoztam klímainnovációs szakemberekkel a Climate-KIC program keretében, facilitáltam tehetséges fiatalokat a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által szervezett egy éves Templeton Program keretén belül, tartottam céges workshopokat kiégésről és vezetésről. 10 éve indítottam el a Társkereső Kalauz blogot, könyvet írtam Ezért vagy még egyedül címmel és tartottam rendszeresen foglalkozásokat társkeresőknek. Legfontosabb eszközeim a figyelem, a megértés és az őszinteség, így álarcok nélkül, hatékonyan tudunk együtt dolgozni. 

Carl Rogers alapelvei szerint legfontosabb eszközeimnek az empátiát, együttérzést, az elfogadást és a hitelességet tartom. Lényeges számomra, hogy pozitív, támogató légkörben tudjunk együtt dolgozni. Munkám kognitív, pozitív pszichológiai és coaching alapokon nyugszanak, fontosnak tartom a mintázatok és életcsapdák megkeresését és „kiiktatását” is. Aktív részvételre, olvasmányokra és házi feladatokra számíthatsz a velem való közös munka során. 

Jelenleg Budapesten élek férjemmel és két kislányommal. 

Etikai alapelvek:

 1. Elfogadom és tiszteletben tartom a világnézetedet, értékrendedet és vallásodat, a konzultáció során semmiféle ideológiát, kész megoldást nem erőltetek rád.
 2. Az első találkozáskor tisztázzuk, mit vállalunk együtt. A folyamatból természetesen bármikor kiléphetsz.
 3. A középpontban Te vagy, Rád koncentrálunk és a Te legjobb megoldásodat keressük meg.
 1. A konzultáción elhangzott dolgokra vonatkozóan betartom titoktartási kötelezettségemet. Adataidat is tiszteletben tartok, nyilvánosságra (például referenciaként a nevedet) kizárólag előzetes írásbeli engedélyed alapján hozom azokat.
 2. Empátiával, megértéssel és tisztelettel fordulok feléd, támogató légkört teremtve.
 3. Folyamatosan fejlesztem magam.

Kérj időpontot az
info(kukac)boldogsagtervezes(pont)com címen!

Szeretettel várunk!