Lehet, hogy most találkozol velünk először, de az is lehet, hogy talán már jó ideje gondolkozol azon, hogy érdemes-e eljönni a tréningjeink, táboraink, workshopjaink valamelyikére. Ha eddig hezitáltál, mert nem tudod, hogy ez számodra megfelelő-e, akkor ezt az ingyenes önismereti nyílt napot neked találtuk ki.

Ha úgy érzed, vannak az életednek olyan területei, amelyek már jó ideje nem abba az irányba mozdulnak, amerre szeretnéd, és azt akarod, hogy 2019 végre a fejlődés éve legyen, akkor javasoljuk, erre az eseményre gyere el!

Itt ugyanis ingyenesen megtudhatod, hogyan fejleszthetnéd az önismeretedet, mik a lépései a folyamatnak, és persze azt is megtudhatod, hogy hogyan is működnek a tréningjeink, milyen filozófiával tartjuk őket, mi hogyan tudjuk segíteni az életed, a sikereidet és a boldogságodat.

2019. február 13 18:00
Az előadásig van még:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp

TELTHÁZ – MINDEN HELY ELKELT!
ERRŐL SAJNOS LEKÉSTÉL 🙁

Ez a nyílt nap neked szól, ha…

Az első kérdés, ami felmerülhet benned, hogy vajon Neked szól-e ez az egész. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a pontokat, amelyek közül ha magadra ismersz, akkor ez az előadás és workshop számodra hasznos lesz. Ez az esemény tehát neked szól…

  • Ha van olyan életterületed, amelyen úgy érzed, fejlődnöd kéne, de valahogy magától nem megy.

  • Ha szeretnél megismerkedni az önismeret mai, tudományos kutatásokon alapuló szemléletével, hogy azt elsajátítva abba az irányba tudd kormányozni az életed egyes területeit (legyen az párkapcsolat, karrier, konfliktuskezelés, önbizalom, stb.), amelyikbe szeretnéd.

  • Ha szeretnél megtudni többet arról, hogy hogyan sajátíthatsz el modern, hatékony és már rengetegszer bizonyított technikákat, amelyek a személyes fejlődésedet is gyorsabbá és önállóbbá teszik.

  • Ha úgy érzed, ugyan akár egyedül is meg tudnád oldani a problémáidat, de nem szeretnéd ezt a nehezebb úton, sokszor áldozatokat követelve megtenni, és jobb lenne ehhez egy gyorsítósáv, hogy mások tapasztalatait is felhasználva rövidebb, gyorsabb és egyszerűbb úton juss el a megoldáshoz.

  • Ha már régóta kapod a hírleveleinket, és mindig elgondolkoztál rajta, hogy részt vegyél-e a meghirdetett tréningeink valamelyikén (mint pl. a BoldogságTervezés Akadémia vagy Turbó Önbizalom tréning, vagy épp a tengerparti önismereti táborunk), de eddig még sosem tetted meg.

  • Ha szeretnél személyesen is szeretnél kérdéseket feltenni nekünk

Optimista gyakorlat

Miről lesz szó a önismereti nyílt napon?

Az előadáson és workshopon alapvetően az alábbi témákat fogjuk érinteni, de természetesen bátran kérdezhetsz majd olyasmiről is, ami itt nem szerepel.

  • Hogyan erősítheted meg a lelki és mentális immunrendszeredet az önismeret segítségével? Az élet folyamatosan meglep minket, és minden nap újszerű válaszokat vár el tőlünk. Ahhoz, hogy jól tudjunk reagálni a váratlan helyzetekre, hogy a hozzáállásunk ne rontsa, hanem segítse a megoldást, fontos, hogy optimális lelki és mentális állapotban legyünk. Lelki és mentális immunrendszerünket azonban sokszor gyengítik a körülményeink, ezért időről időre szükséges a megerősítése.

  • Az önismeret és önfejlesztés haszna és korlátai. Sokan csodaszerként tekintenek az önismeretre. Mások viszont, épp ellenkezőleg, haszontalan butaságnak tartják az egészet. Éppen ezért beszélni fogunk nem csak arról, hogy mikor és hogyan lehet hasznos, hanem arról is, hogy mik az önismeret és önfejlesztés korlátai. Így teljesebb és reálisabb képed lesz arról, hogy mire számíthatsz és mire nem.

  • Mire jó az önismeret, milyen alapkészségeket tudsz fejleszteni általa, és hogy működik az önfejlesztés? Alapvetően két dologgal hoz téged kapcsolatba az önismeret, ám ez a két dolog elképesztően sokmindenre hatással van az életedben. Ha tudatosabb leszel ezzel a két dologgal kapcsolatosan, rengeteg lehetőség tárul fel előtted nem pusztán az önfejlesztésre, hanem egy elégedettebb, kielégítőbb, bőséggel teli életre, valamint sokkal jobb emberi és párkapcsolatokra. Erről a két dologról, meg az önfejlesztés alapvető lényegéről is lesz szó az előadáson.

  • Hogyan tanuld meg az önismeret segítségével irányítani a gondolataidat, tetteidet és vágyaidat, hogy azok téged szolgáljanak és ne pedig fordítva.

Kik vagyunk mi?

Jaczenkó László
Jaczenkó LászlóBusiness & life coach, önismereti tréner
A BoldogságTervezés alapítója, és egyik vezető trénere. Több mint egy évtizedes tapasztalata van már különböző tréneri és coaching technikák alkalmazásában, amelyek közül sokat Hollandiából hozott Magyarországra. Ezek között többek között szerepel az episztemológiai coaching, csoportdinamikai elméletek és módszerek, szükségletpszichológia, NLP, tapasztalati tanulási módszerek és sokminden más.

Képzései: Angol és amerikai kultúratudományok – tanár (Debreceni Egyetem), Debreceni Egyetem doktori iskola: ismeretelmélet / Ontological Coaching Trainings (Hollandia), Practicing Coaching Training (Hollandia), Advanced Training for Trainers (Hollandia), Systemic Trainership (Hollandia), Advanced Practicing Coaching (Hollandia), Systems Innovations & Systems Thinking (Climate-KIC, Berlin)

A Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesület tagja.

Soós Viktória
Soós ViktóriaAkkreditált life és business coach, önismereti tréner
A BoldogságTervezés alapítója és egyik vezető trénere.

Képzések és Diplomák: angol és amerikai kultúratudományok – tanár (Debreceni Egyetem), társadalmi nemek tudománya (Central European University), Kortárssegítő Képzés (Debreceni Egyetem), Williams Életkészségek Tréning, Identity önismereti játékvezetői tréning, Effective Team Building képzés (Dánia) Akkreditált life coach képzés (Budapest), Practicing Coaching képzés (Hollandia), Felkészítés tehetségsegítő tutori feladatok végzésére (MATEHETSZ, Budapest), Meaningful Conversations, Systems Innovation & Systems Thinking (Climate-KIC, Berlin)

A Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesület és a Magyar Vállalkozónők Egyesületének tagja, jelenleg pszichológia BA-szakos a Károli Gáspár Református Egyetemen.

Időpont, helyszín és jelentkezés

Időpont

SAJNOS TELTHÁZ VAN, MÁR NEM TUDSZ JÖNNI 🙁

Helyszín

SAJNOS TELTHÁZ VAN, MÁR NEM TUDSZ JÖNNI 🙁

A jelentkezés feltételei:

Az előadás ingyenes, 

de regisztráció szükséges hozzá.  Rengeteget készülünk erre a napra, és mivel a terem befogadó képessége véges, ezért érthető módon szeretnénk biztosítani azt, hogy aki regisztrál, az valóban el is jöjjön és ne vegye el esetleg másoktól a helyet. Éppen ezért, hogy lássuk, legalább olyan komolyak a szándékaid, mint a mieink, ezért a helyedet kizárólag abban az esetben foglaljuk le és tartjuk fent számodra, ha befizeted az egyszeri 1000Ft-os regisztrációs, helyfoglalási díjat. Ezt a pénzt a helyszínen, amint megérkezel, azonnal vissza is kapod teljes egészében, csupán a helyed biztosítására kell! Amennyiben nem jelensz meg a rendezvényen, úgy a regisztrációs díjad elvész, nem utaljuk azt vissza.

FIGYELEM! Az 1000 Ft-os regisztrációs díj befizetése nélkül (amit a helyszínen visszafizetünk amint megérkezel) NEM tudsz résztvenni az eseményen! Köszönjük a megértésedet!

Fizetni utalással lehet (az utalási adatokat a jelentkezés után küldjük el neked emailben).

TELTHÁZ! – ERRŐL SAJNOS LEKÉSTÉL 🙁

Ajándék kupon!

Amennyiben részt veszel az előadáson, megajándékozunk egy 5000 Ft-os ajándék kuponnal, amit 2019 december 31-ig bármelyik tréningünkön vagy táborunkon felhasználhatsz a jelentkezésnél. Ehhez mindössze hivatkoznod kell a részvételedre!

Ilyen szokott lenni nálunk a hangulat…