Megalapozzuk life coach sikereidet!

 

Alapozd meg life coach sikereidet!

Alapozd meg life coach sikereidet!

 • Érdekel a life coaching?
 • Te is szeretnél coach lenni és saját klienseket szerezni?
 • Szeretnéd segítő munkádat coach készségekkel kiegészíteni?
 • Szívesen megismernéd az elméleti és gyakorlati alapokat?
 • Szeretnél kényelmesen, otthon tanulni és a saját tempódban haladni?
 • Valamiért, vagy anyagi, vagy időbeli korlátozások miatt nem tudsz személyes képzésen, Budapesten résztvenni?

Ha igen, akkor Neked találtuk és fejlesztettük ki az első magyar online Alapozó Life Coach képzést.

Az online oktatási forma számos területen bizonyított már, itt az ideje, hogy otthonról, a karosszékedből sajátíthasd el a life coaching alapjait, anélkül, hogy rengeteg pénzt kellene költened utazásra és szállásra, illetve nagy előnye, hogy a saját tempódban haladhatsz, amikor Te ráérsz.

 

Inkább hagyományos, személyes oktatásra vágysz?
Válaszd 2 in 1 Life Coach & önismereti képzésünket!>>>

 

Kiknek ajánljuk az online
Alapozó Life Coach képzést?

 

A képzés életkortól függetlenül bárkinek javasolt, aki kellő önismerettel rendelkező, másokra odafigyelni tudó, érett, felnőtt személyiség.

Különösen hasznos minden olyan jellegű munkakörben, ahol embereknek kell segítened vagy embereket kell irányítanod, vagy úgy általában véve emberekkel, illetve emberek problémáival kell foglalkoznod. A coach tudás nagyon jó kiegészítője pedagógusi, tanácsadói, tréner, HR menedzseri, pszichológusi, és mindenfajta vezetői munkának.

 

Az online Alapozó Life Coach képzés tematikája és felépítése

 

Képzésünk célja, hogy elsajátítsd a life coaching alapjait, amit aztán gyakorlás révén egyre magabiztosabban tudsz majd hasznosítani életed egyéb területein. Természetesen ahhoz, hogy professzionális life coach lehess, rengeteg gyakorlásra, figyelésre, az elmélet tudatos alkalmazására van szükség, de az Alapozó képzés megadja ehhez az alapokat illetve irányt mutat, hogy merre indulj tovább.

A képzés végére tehát tisztában leszel azzal, hogy mi a life coaching, hogyan néz ki a life coaching folyamata, kapsz egy alap coaching eszköztárat, amelyet aztán fogsz tudni bővíteni az elhangzottak alapján, és képes leszel a saját coach stílusod kialakítására.

 

Időtartam

 

Az online Alapozó Life Coach képzés időtartama 8 hét. Kérjük, erre a 8 hétre semmilyen más képzést ne tervezz be lehetőleg, merthogy csak akkor lesz igazán hasznos a képzés, ha időt tudsz szánni az elmélet meghallgatása és áttanulmányozása mellett a gyakorlásra is. Vedd komolyan coach feladataidat! 🙂

Felépítés

 

Az online képzés 8 hétig, online videós előadások és online videós fogadóórák formájában zajlik. Ez azt jelenti, hogy hetente egy-egy előadáson és fogadóórán vehetsz részt. Minden egyes témakör után a fogadóórán átbeszéljük az összes felmerülő kérdésedet, hogy biztosan rögzüljön a tananyag. Az online anyagok mellett feltétlenül fontos, hogy gyakorold is az elhangzottakat és a bemutatott technikákat,  azt, hogy ezeket hogyan tudtad alkalmazni, szintén a fogadóórákon beszéljük át.

Online videós előadások, ahol átvesszük az elméleti és gyakorlati alapokat

Online videós fogadóórák, ahol átbeszéljük, hogyan sikerült az előadások anyagát a gyakorlatba átültetned, és felmerülő kérdéseidre is választ kapsz

Gyakorlat, mely során gyakorlod az elsajátítottakat

Modulok

 

Az Alapozó Life Coach képzés 8 modulból áll. Mindegyik modulhoz tartozik egy videós előadás, ahhoz tartozó jegyzet, és egy online fogadóóra. A tematika a következő:

 1. Mi a life coaching és mi nem az? Life coach kompetenciák és alapkészségek, az ügyfelek négy szintje
 2. Előkészületek. A coach szerződése és etikai kódexe
 3. Egy lapra kerülni az ügyféllel. Aktív hallgatás, értő figyelem, hatásos kérdezéstechnika, tudatosság létrehozása, visszajelzések
 4. Hatásos kérdezéstechnika: a cowboy-módszer és a backtracking
 5. A life coaching folyamata és eszköztára 1.: A K.U.L.C.S modell és az egyes szakaszokhoz tartozó gyakorlatok
 6. A life coaching folyamata és eszköztára 2.: A K.U.L.C.S modell és az egyes szakaszokhoz tartozó gyakorlatok
 7. A “lusta coach” stílus, kijutás a zsákutcából, meglepő megoldások, a kereten kívül gondolkodás
 8. Saját coach stílus kialakítása. Találd meg a saját coach stílusodat, avagy minden lehet coaching!
Segíts life coachként klienseidnek céljaik elérésében!

Segíts life coachként klienseidnek céljaik elérésében!

 

Oktató

 

560503_275482829228561_1296270156_nSoós Viktória okleveles life coach és önismereti tréner

Soós Viktória négy éve segíti munkájával azokat, akik többek között társkeresési és párkapcsolati problémákkal keresik meg. Az Ezért vagy még egyedül – kézikönyv társkeresőknek című könyv írója, a Társkereső Kalauz alapítója. Ő írja a Coaching Tudástár cikkeit. Jaczenkó Lászlóval együtt a BoldogságTervezés Program elindítója, illetve a Coaching Tudástár elindítója és képzésszerkezetének kidolgozója. Publikál az International Coaching News szakmai folyóiratban és rendszeresen nyilatkozik a különféle médiumoknak, így szerepelt már az RTL Klubban, a TV 2-ben, a Nők Lapja Cafén és a Cosmopolitanben.

 
 

Mennyibe kerül
az Alapozó Life Coach képzés?

 

A képzés ára 60.000 Ft + Áfa, amely két részletben is befizethető.

Ebbe beletartozik a 8 modul videós előadása, online fogadóórája, illetve a jegyzetek. Résztvevőként zárt Facebook csoportban oszthatod meg a többiekkel a tapasztalataidat.

 

Mikor kezdődik?