Boldog munkavállaló – produktív munkaerő

Pozitív pszichológián alapuló, játékos tréningek & workshopok

Legyen a téma a vezetési stílusok, önbizalom, burnout vagy work-life balance, tréningjeire a játékosság, változatos eszközhasználat és a megrendelő igényeire szabottság a jellemző. Folyamatosan képezzük magunkat hazai és külföldi továbbképzéseken, hogy kihozzuk a résztvevőkből a maximumot. Nemzetközi tréneri tapasztalattal rendelkezünk, így magyarul és angolul egyaránt tartunk tréningeket és előadásokat. Coach, tréneri és facilitátori végzettségünk biztosítja, hogy megoldásorientáltan és gyakorlatiasan közelítsük meg tréningjeink témáját.

Networking és csapatépítés, közös vízió kialakítása – nemzetközi csapat látogatása vagy új kollégák érkezése esetén különösen fontos a megfelelő indítás, melynek köszönhetően a résztvevők egy nyelvet beszélnek rögtön az első találkozás után.

Új projekt indításánál hatékonnyá teszi a későbbi munkát a strukturált és irányított ötletelés, a közös vízió kialakítása. Lean, innováció tervezés, dizájn gondolkodás – eszköztárunkból minden helyzetre találunk megfelelő módszert. 

Burnout prevenciós workshopunkon a burnout lehetséges okait, személyes határainkat, felelősségünket és lehetőségeinket járjuk körbe art of hosting és gamifikációs eszközökkel. 

Család & karrier workshopunkon a kisgyermekes munkavállalók munka-magánélet egyensúly konfliktusát járjuk körbe csoportos coaching eszközökkel.

Önbizalom és bátorság tematikájú workshopunkon a résztvevők személyes ambícióit és céljait, illetve az ezek elé állított akadályokat nézzük át, és közben még LEGO-zunk is!

 

Referenciáink

Cége igényeire szabott tréningek

Testreszabjuk tréningjeinket, hogy kihozzuk munkatársaiból a maximumot!

KIFIZETŐDŐ a munkatársakat személyiségfejlesztő tréningekre küldeni.

Kutatások mutatják, hogy a személyiségfejlesztő és boldogság tréningeken résztvevő alkalmazottak nem csak a magánéletükben, de a munkájukban is jobban megállják a helyüket. A work-life balance megteremtése nemcsak az alkalmazott, de a munkahely érdeke is. Kevesebb munkában való kiégés, jobb kommunikáció a munkatársak között, nagyobb önbizalom, hatékonyabb meetingek - ezek mind-mind "mellékhatásai" tréningünknek.

A BOLDOGABB munkatársak PRODUKTÍVABB munkatársak

A pozitív hozzáállás jobb problémamegoldó képességet hoz magával, szabadabb gondolkodást és nagyobb kreativitást. Ügyfelekkel foglalkozó munkatársak esetében különösen fontos a pozitív kisugárzás, amely tréningjeink eredményeképpen tartósan megőrizhető.

A BOLDOGABB munkatársak jobban TŰRIK a STRESSZT

A határidők, magas elvárások, szűkös költségvetés, a rengeteg meeting és nagy felelősség mind-mind stresszfaktorok amelyekkel nap mint nap meg kell küzdeniük a munkatársaknak. A megfelelő, könnyen elsajátítható eszközök segítségével a stressztűrés növelhető, a munkahelyi nyomás jobban ellensúlyozható.

Cégre szabott tréningek

Céges tréningjeinket természetesen mindig Megrendelőink igényeire szabjuk, a fenti témákon túl az aktuális helyzetre reagálva. Nemzetközi trénertapasztalattal rendelkezünk, így angol nyelven is teljesen természetes számunkra egy tréning megtartása.