Szeretnél nagyobb önbizalmat és szilárdabb önismeretet?

Pozitív pszichológián alapuló, boldogságtervező, játékos tréningek & workshopok

10 éve tartunk tréningeket önbizalom, önismeret, személyiségfejlesztés témában. Folyamatosan képezzük magunkat hazai és külföldi továbbképzéseken, hogy kihozzuk a résztvevőkből a maximumot. Coach, tréneri és facilitátori végzettségünk biztosítja, hogy megoldásorientáltan és gyakorlatiasan közelítsük meg tréningjeink témáját.

Következő tréningjeink és workshopjaink:

[fusion_events cat_slug=”eloadasok,treningek” past_events=”no” number_posts=”3″ columns=”3″ column_spacing=”” picture_size=”cover” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Turbó Önbizalom tréningünkön kapsz egy jó erős alapozást arra, hogy hogyan tudod felépíteni önbizalmadat és érezheted magad magabiztosabbnak az életed jelenleg problémásnak tűnő területein. Nem ppt! Rengeteg játékkal és coaching eszközzel készülünk!

5 hónapos, intenzív részvételt és jelenlétet igénylő budapesti képzés azoknak, akik valóban elhatározták, hogy változtatnak, és készen állnak egy komolyabb személyiségfejlesztő, önismereti és boldogságtervező képzésen való részvételre. 

Színezd újra táborunk tengerparti nyaralás, személyiségfejlesztő, önismereti tréning és bulizás egyben! Egy hét csak magadra figyelés nyugodt környzetben, jó hangulatú önismereti foglalkozásokkal – nem véletlen, hogy minden évben baráti társaságok alakulnak itt ki, sőt, akár házasság is…

Ilyen nálunk a hangulat…