Szóval coach akarsz lenni?

Mielőtt még kidobnál százezreket az oktatásodra, ezt feltétlenül olvasd el!

Megértem! 9 éve vagyok life és business coach és IMÁDOM a munkámat! Rendszeresen tartok a coaching mellett tréningeket, facilitálok csoportokat, szervezek nyári önismereti táborokat, mindezek mellett pedig jut időm önmagamra, a párkapcsolatomra és a kislányomra is, sőt, most végzem a pszichológia szakot is, csak hogy nagyobb rálátásom legyen a segítő szakmára. Az érzés, hogy önálló és független vagyok anyagilag, és azt csinálom, amit szeretnék, mindenféle megalkuvás nélkül, fantasztikus!

Szóval nem csodálom, hogy Téged is érdekel a coaching. Ugyanakkor nemrég hallottam egy ismerősömtől, hogy "manapság mindenki coach akar lenni, aki unja a munkáját." Milyen igaz - sokan mintha menekülő útnak választanák ezt a pályát, nem alkalmasak erre a munkára, kidobnak sok százezer forintot az ablakon a különböző coach tanfolyamokra, aztán pedig nem jutnak sehova az egésszel.

 

Éppen ezért összeállítottam Neked egy anyagot, ami segít a döntésben - Tényleg ez való-e neked, vagy sem. Kendőzetlenül fogunk beszélni a lényegről: mi az a coaching, kinek való és kinek nem, illetve mennyit is lehet keresni vele. Ha mindez érdekel, ne habozz, kérd most az e-bookot, és olvasd át alaposan - ingyenes!

És hogy miért készítettem el ezt az anyagot? Mert azt szeretném, ha csak olyan coach kollégáim lennének, akik valóban a pályára valók - mint talán éppen Te!

Miről szól a Coaching Kisokos?

  • Tulajdonképpen mi az a coaching és mitől lett ilyen divatos?
  • Mi a különbség coaching, trénerkedés, facilitálás és a pszichológusi munka között?
  • Nekem való ez egyáltalán? (teszt)
  • Mennyit lehet coachként keresni?

A Kisokos szerzőjéről

Soós Viktória life & business coach, önismereti tréner több, mint 9 éve választotta, hogy munkahely helyett saját vállalkozását építi fel, amelynek keretében több ezer embernek segített társra találni, illetve önismeret és személyiségfejlesztésben.

Rendszeresen szervez és tart nyári táborokat, konferenciákat, és különféle rendezvényeket csapatával, illetve coaching szemszögből megírta az Ezért vagy még egyedül című könyvét. Saját vállalkozásán kívül head coachként dolgozott már nemzetközi klímainnovációs projektben illetve csoportfacilitátorként vett részt a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének egy éves Templeton programjában.

Tagja a Magyar Coaching Pszichológiai Szövetségnek.

privacy We value your privacy and would never spam you