… ideje nekilátni!

Coaching

Ha elakadtál egy adott életterületeden és jól jönne egy személyi edző, nézd meg, hogyan tudunk segíteni Neked!

Coachra van szükségem! >>>

 

Ha jól jönne egy személyi edző…

Elolvastad a BoldogságTervezés tanulmányt, egy-két blogcikket is, de úgy érzed, ez szép és jó, de neked személyes segítségre van szükséged és négyszemközt szeretnéd megbeszélni a problémáidat.

“Úgy érzem, elakadtam az életemben?
“SOS, nem megy a randizás!
“Fontos döntés előtt állok, nem tudom, mi legyen!
“Váltsak-e munkahelyet, vagy sem?
“Hogyan oldjam meg egy konfliktusomat?

Boldogságtervezés, azaz coaching a Program egyik alapítójával, Soós Viktóriával.

Először is, hogyan zajlik a coaching?

Akkreditált life coachként feladatom az, hogy problémáidra megtaláljuk a számodra legjobb megoldást. A válaszok ott vannak benned, én kérdésekkel és különféle gyakorlatokkal segítek előhívni őket. Nem vagyok tanácsadó, tehát nem mondom meg neked a “tutit”, hogy mit tegyél, de kihozom belőled a legjobb önmagadat. Nem vagyok pszichológus, tehát nem fogom a múltadat boncolgatni, sőt, ha úgy ítélem meg, hogy a life coaching módszer nem megfelelő Neked, hanem szaksegítségre van szükség, nem vállallak és el foglak küldeni egyhez.
Abban segítek neked, hogy új nézőpontból tekints rá az életedre, problémáidra és eddigi kapcsolataidra és meglásd, hogy merre indulj tovább, ha elakadtál valahol. Rávilágítunk eddigi vakfoltjaidra, kibogozzuk a csomókat, és megpróbáljuk elhárítani az útból az akadályokat, amely a boldogság felé visz.
A foglalkozások eredményeképpen pontosabban fogod látni magad, nagyobb önbizalomra teszel szert, magabiztosabban indulsz tovább.

A coaching ülések mindig négyszemközt zajlanak, egy alkalom 60 perc. Irányított beszélgetés, de néha kapsz feladatokat, gyakorlatokat is – sőt, még házi feladatot is! A coaching folyamat több ülésből tevődik össze, szép íve van, a probléma megtalálásától (diagnózis) a lehetséges kivezető utak, megoldások beazonosításán át (alternatívák keresése) a lezárásig. Éppen ezért egy-két alkalom nem elég, legalább 8-10 alkalom kell ahhoz, hogy a módszer működőképes legyen. Saját tempódtól függően hetente-kéthetente találkozunk. Személyesen Budapesten, vagy ha az nem lehetséges, akkor Skype-on. A life coaching módszerben az a nagyszerű, hogy eredményorientált és tartós változást képes elérni már pár hét alatt is. Jól bizonyítja hatékonyságát, hogy pszichológusok is előszeretettel használják.

A coaching előnyei

 • Nem vagy egyedül a problémáddal, valaki meghallgat végre és segít megtalálni a számodra legjobb megoldást az adott helyzetre.
 • Olyan dolgokkal foglalkozunk, amelyekre a rohanó hétköznapokban nincs időd és energiád. Rendszeresen van egy óra, ami kizárólag a Tiéd.
 • Nem kell hónapokig, esetleg évekig járni hozzám, mint egy pszichológus esetében.
 • Megoldásorientált módszer, amelyben térképet kapsz az úthoz ami a megoldásig vezet.
 • Képzett szakember segít helyretenni benned a dolgokat, ez nem hasonlítható egy baráti beszélgetéshez, ahol mindig csak ugyanazt rágjátok a legtöbb esetben.
 • Saját magad dolgozol meg az eredményért, ezáltal erősödik az önbizalmad.
 • Tükröt tartok neked, nagymértékben fejlődik az önismereted.
 • A coaching befektetés saját magadba – egy olyan befektetés, amelynek tényleg van értelme, és amely tényleg megéri!

Érdemes igénybe venned a szolgáltatást?

Ha nyitott vagy és motivált, szeretnéd fejleszteni magad, kész vagy a változásra és hajlandó vagy átgondolni a dolgaidat és elvégezni az általam adott feladatokat, akkor igen.
Ha tetszenek a gondolataim és az írásaim, amelyet a blogon találsz, vagy hallottál személyesen is tanfolyamon, és el tudsz fogadni személyi edződnek, bízol bennem, akkor is.
Ha vállalod, hogy talán néha kellemetlen lesz a szembenézés, illetve hogy tükröt fogok tartani neked, ha hajlandó vagy időt, energiát és pénzt áldozni a fejlődésedre, érdemes igénybe venned a szolgáltatást.

Ha megakadtál egy adott életterületeden, nem megy valami és nem tudod, miért, érdemes személyi edzőt fogadni.
Férfi és női klienseim egyaránt vannak, minden korosztályból. Társkeresési problémákkal bajlódók is vannak, de van olyan is, aki a munkahelyén, vállalkozásának fejlesztésében kért edzést.

A legjellemzőbb coaching témakörök:

Mivel life coach vagyok, ezért szinte bármilyen problémával és élethelyzettel megkereshetsz

 • önbizalomnövelés,
 • időmenedzsment,
 • váltás a munkahelyen,
 • párkapcsolat
 • kommunikációs fejlesztés
 • önfejlesztéssel kapcsolatos problémák.

Szakmai háttér

Diplomák: angol – tanár (Debreceni Egyetem), társadalmi nemek tudománya (Central European University)
Képzések (időrendben): Kortárssegítő Képzés (Debreceni Egyetem), Williams Életkészségek Tréning, Identity önismereti játékvezetői tréning, Effective Team Building képzés (Dánia) Akkreditált life coach képzés (Budapest), Practicing Coaching képzés (Hollandia)
Tapasztalat: Szabad Vagyok Program társkeresőknek, önismereti és társkereső műhelyek, tréningek

Referenciák

“Sokat profitáltam abból, hogy számos olyan, az általam követett stratégiában, illetve a szemléletemben tetten érhető logikai/hozzáállásbeli hibára felhívtad a figyelmemet, amelyek akadályoznak abban, hogy hatékonyabbá és sikeresebbé válhassak. Ezen építő gondolatoknak köszönhetően találtam rá arra az útra, amelyen most lelkesen és örömmel haladok előre, és nem csupán üzleti, de valóban sok örömet adó emberi kapcsolatokat is építhetek. Sokkal könnyebb olyan úton elindulni, azért lelkesedni, és napi több órát ráfordítani, amelyről az ember tudja, hogy azt egy szakember is hatékonynak tartja, illetve amelyhez több alkalmon át tartó együtt gondolkodással jutott el, mint egy olyan irányban, amerre saját, nem teljesen objektív gondolkodása vezette, valamely – felthetően fel sem ismert – logikai hibán keresztül. Köszönöm a hatékony segítségedet!” (M. Tamás, Budapest)

“Szerintem jó találmány a coaching!:-)
Olyan nem volt, ami ne tetszett volna. Sok minden kavargott/kavarog bennem, ezek viszont letisztultabb formát kaptak egy-egy beszélgetés után, tehát mindenképp hasznosak ezek az alkalmak, főleg ha “beszámolási kötelezettséggel” is járnak.:-)
Mivel máshová nem jártam, így nincs összehasonlítási alapom, de nekem tetszett és segített konkrétabban megfogalmazni a “bennem dúló” gondolatokat.” (L. Annamária, Budapest)
“Nekem a leghasznosabb gyakorlat: 
-a jellemzés begyűjtése volt. Ez valamelyest talán változtatott is rajtam talán. Nem tudom mindig elkerülni a hibáim, de legalább néha azon nyomban szembesülök velük.
-a másik a tevékenység-körcikkely: ezáltal a barátnők begyűjtése, és hogy kevesebb időt töltsek gép előtt (bár, ha újra be fog indulni a pasikeresési projekt, akkor megint minden estém ezzel fog eltelni).” (O. Anikó, Budapest)

Díjazás, helyszín

Egy alkalom (60 perc) ára 10.000 Ft (bruttó). Figyelem! Több alkalmas folyamatról van szó, egy alkalom nem elég a változáshoz! Ugyanakkor hosszú hónapokig sem kell járni hozzám, mint egy pszichológus esetén. A coaching egy gyors, problémamegoldásra és az életminőség javítására kifejlesztett módszer. Ha úgy érzed, ez az ár sok ahhoz, hogy fejleszd önmagad és nem hiszel abban, hogy ez neked megtérülhet és megéri, akkor nem neked való a coaching.

A helyszín Budapest

Vidéki vagy és nem tudsz felutazni Pestre, vagy egyéb okok miatt online kényelmesebb? Skype-on, online is megtartható a coaching! Ebben az esetben a díj előre fizetendő átutalással.

Hogyan tudok jelentkezni?

Az alábbi űrlap segítségével tudsz jelentkezni és időpontot egyeztetni velem.

Figyelem! Körülbelül április végéig nem tudok új klienst vállalni. Ha szeretnél felkerülni a várólistára, a lenti űrlapon tudsz jelentkezni, áprilisban megkereslek!