Ha van olyan területe az életednek, amit fejleszteni szeretnél, egy téma, amiben elakadtál, egy gyötrő probléma ami nem hagy nyugodni, vagy ha nem látod jelenleg a fától az erdőt és szeretnél egy kis énidőt a hétköznapokból kiszakadva, akkor jó helyen jársz. A coaching meg tudja adni azt az új perspektívát, ami a problémák megoldásához szükséges. Ideológiáktól, „kell”-ektől és „muszáj”-októl mentes, elfogadó, Rád koncentráló üléseken járjuk végig az utat a kiinduló helyzet alapos és tárgyilagos feltérképezésétől kezdve a felszabadító megoldásig.

 

Mi az a coaching?

A coaching a Te belső erőforrásaidat tárja fel irányított beszélgetések során. A múlton rágódás helyett a jelenre és a lehetséges megoldásokra koncentrálunk. Nem tanácsot adunk, hanem támogatunk és végigvezetünk a Te legjobb megoldásodhoz vezető úton. Ezáltal új képességekre tehetsz szert, megerősödhetsz önismeretedben és önbizalmadban, reálisan láthatod a lehetőségeidet és bátorságot is kapsz ezek megragadásához.

 

Neked való a coaching?

Ha a következők egyike igaz rád, akkor hasznos lesz neked a coaching!

 • Társat keresel, de nem tudod, hogyan indulj el/hol akadtál el
 • Szeretnéd emberi kapcsolataidat fejleszteni mert úgy érzed, elfogytak körülötted az emberek
 • Szeretnéd önismeretedet fejleszteni mert valahogy nem azt tükrözi neked vissza a világ, amit Te szeretnél
 • Szeretnél határozottabb lenni, tudni nemet mondani és kiállni magadért akár a munkahelyeden, akár a családodban
 • Nincs önbizalmad, úgy érzed, nem tudsz kommunikálni a többiekkel
 • Úgy érzed, kiégtél
 • karrierváltás előtt állsz
 • szeretnéd vállalkozásodat fejleszteni de nem tudod, merre indulj
 • új életszerepben találtad magad
 • … és még ezernyi más hasonló probléma!

 

Soós Viktória 

Akkreditált life és business coachként, önismereti trénerként, facilitátorként folyamatosan tíz éve foglalkozom emberekkel, rengeteg workshop, tréning, nyári tábor van mögöttem. Többek között vezető coachként foglalkoztam klímainnovációs szakemberekkel a Climate-KIC program keretében, facilitáltam tehetséges fiatalokat a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által szervezett egy éves Templeton Program keretén belül, tartottam céges workshopokat kiégésről és vezetésről. 10 éve indítottam el a Társkereső Kalauz blogot, könyvet írtam Ezért vagy még egyedül címmel és tartottam rendszeresen foglalkozásokat társkeresőknek. Legfontosabb eszközeim a figyelem, a megértés és az őszinteség, így álarcok nélkül, hatékonyan tudunk együtt dolgozni. 

Carl Rogers alapelvei szerint legfontosabb eszközeimnek az empátiát, együttérzést, az elfogadást és a hitelességet tartom. Lényeges számomra, hogy pozitív, támogató légkörben, álarcok nélkül tudjunk együtt dolgozni. 

Jelenleg Budapesten élek férjemmel és két kislányommal. 

 

 Részletek

Egy life coaching alkalom 60 perc, díja 16000 Ft. A folyamatok és a változás elindításához 5-8 alkalom szükséges. A  XI. kerületben, a Feneketlen tónál tartom a coaching foglalkozásokat.

Van lehetőség Skype coachingra is, úgy munkadíjam 10000 Ft.

Business coaching alkalmanként 30000 Ft.

 

 Etikai kódexünk

 1. Elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a világnézetedet, értékrendedet és vallásodat, mi magunk a coaching során semmiféle ideológiát, kész megoldást nem erőltetünk rád.
 2. Az első találkozáskor tisztázzuk, mit vállalunk együtt. A folyamatból természetesen bármikor kiléphetsz.
 3. A középpontban Te vagy, Rád koncentrálunk és a Te legjobb megoldásodat keressük meg.
 4. A coachingon elhangzott dolgokra vonatkozóan betartjuk titoktartási kötelezettségünket. Adataidat is tiszteletben tartjuk, nyilvánosságra (például referenciaként a nevedet) kizárólag előzetes írásbeli engedélyed alapján hozzuk azokat.
 5. Empátiával, megértéssel és tisztelettel fordulunk feléd, támogató légkört teremtve.
 6. Folyamatosan fejlesztjük magunkat.