Notice: Undefined property: stdClass::$offers in /home/ki176682/public_html/boldogsagtervezes.hu/wp-content/plugins/the-events-calendar-snippet-add-currency/events-calendar-add-currency.php on line 15
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Mi az a Csevegős Est?

Elkopott a társaságod? Szeretnél új emberekkel megismerkedni? Vagy csak kellemesen eltölteni egy vasárnap estét? Itt a helyed!

A Csevegős Est lényege: Happy Network beszélgetőkártyákkal irányítva az első beszélgetéseket, megtörjük a jeget, hogy utána lazán, jó hangulatban tudj társalogni, 20 percenként asztalt cserélve, hogy mindenkit megismerhess. (Összesen kb. 15-20 fő) Korosztályi besorolás, előre kiszabott férfi-nő arány nincsen!

Neked ajánljuk, ha

 • megkopott a társaságod
 • újrakezdenél, mert új helyre költöztél vagy válás után vagy
 • szeretnél új embereket megismerni, de nem tudod, hol és hogyan kellene
 • jó lenne egy kicsit gyakorolni a társalgást, berozsdásodtál a napi mókuskerékben
 • hiányzik a házibuli hangulat, amikor egy este alatt több emberrel is tudtál érdekes dolgokról beszélgetni
 • jó lenne program partnereket találni (futáshoz, kiránduláshoz, mozihoz, színházhoz)
 • ha nyitott vagy új élményekre!

Nyugi, majd mi megtörjük a jeget

Az est elején picit besegítünk, mert nem szeretnénk, ha tizedjére kellene elmondanod, hol dolgozol, vagy épp kukán ülnél a sarokban mert nem tudod, miről is lehetne beszélgetni vadidegenekkel. Éppen ezért kifejlesztettünk egy speciális jégtörő kártyacsomagot, amelyből minden asztalra teszünk. A Happy Network kártyák segítenek elindítani a beszélgetést, feldobni a hangulatot, a folytatás rajtatok múlik! Tapasztalataink szerint a kártyák segítségével már fél óra múlva úgy fogod érezni magad, mintha mindenkit ezer éve ismernél!

Mennyibe kerül?

A Happy Network est ára elővételben 2000 Ft, amely tartalmazza a szervezést és a játékvezetést, de a fogyasztást nem, azt Neked kell rendezned!

Részletek

Korosztály: nyitott, bárkinek ajánljuk!

Ennek a Csevegős Estnek az időpontja: május 24., vasárnap 18:00-20:00 (utána még maradhatsz!)

További időpontok:

 • június 28. (vasárnap) 18:00-20:00
 • július 26. (vasárnap) 18:00-20:00
 • augusztus 23. (vasárnap) 18:00-20:00
 • szeptember 27. (vasárnap) 18:00-20:00
 • október 25. (vasárnap) 18:00-20:00

Helyszín: Béla Bár, 1114 Budapest, Bartók Béla út 23.

Fontos!

Mivel ez nagyon alacsony áras program, ezért lemondás esetén pénzvisszafizetés nincsen, viszont időpontot az esemény kezdete előtt legkésőbb 4 órával bármikor tetszés szerint módosíthatsz! Az időpont módosításhoz szükséges linket a visszaigazoló levélben küldjük el!

Szintén fontos, hogy előre nem tudjuk megmondani, hogy hány férfi és nő lesz, milyen korosztályból. Általában 30-asok és 40-esek vannak többségben, de 25-től 60-ig mindenki megfordul nálunk.

Alaprendezvényünkön megtörjük a jeget, kérdéskártyákkal lazítjuk a társaságot, majd időnként megkeverjük, hogy mindenkivel tudj szót váltani.

Jelentkezés

Amennyiben nem regisztrálsz előre, teltház esetén előfordulhat, hogy nem fogsz már beférni. Ezt a kellemetlenséged tudod elkerülni az elővételes vásárlással. Ha tetszik a program és biztosítani szeretnéd a helyedet, akkor már csupán annyi a dolgod, hogy jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével. Ez után átkerülsz a CIB bank biztonságos fizetési rendszerébe, ahol kártyával egyenlítheted ki a program díját. A számlát és a visszaigazolást pedig néhány percen belül megkapod az űrlapon megadott email címre és a szintén az űrlapon megadott számlázási adatokkal. FONTOS: kérünk, hogy a beküldés előtt ellenőrizd le az adatokat, mert számlát módosítani utólag nem tudunk!

Helyszínen is lehetséges fizetni, de ha esetleg nem férsz be, akkor sajnos nem férsz be… 🙂

Go to Top