Notice: Undefined property: stdClass::$offers in /home/ki176682/public_html/boldogsagtervezes.hu/wp-content/plugins/the-events-calendar-snippet-add-currency/events-calendar-add-currency.php on line 15
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Mi az az Online Csevegős Est?

Elkopott a társaságod? Szeretnél új emberekkel megismerkedni? Vagy csak kellemesen eltölteni egy vasárnap estét? Itt a helyed!

A Csevegős Est lényege: Happy Network beszélgetőkártyákkal irányítva az első beszélgetéseket, megtörjük a jeget, hogy utána lazán, jó hangulatban tudj társalogni, 20 percenként virtuális asztalt cserélve, hogy mindenkit megismerhess. (Összesen kb. 15-20 fő) Korosztályi besorolás, előre kiszabott férfi-nő arány nincsen, kb 28tól 43-ig szoktak hozzánk járni vendégeink!

Neked ajánljuk, ha:

  • szeretnél új arcokkal ismerkedni és beszélgetni
  • kezdesz becsavarodni a jelen helyzetben a négy fal között
  • szeretnél egy kellemes vasárnap estét!

Mennyibe kerül?

A Happy Network est ára elővételben 1000 Ft, amely tartalmazza a szervezést és a játékvezetést.

Részletek

Korosztály: nyitott, bárkinek ajánljuk!

Ennek a Csevegős Estnek az időpontja: május 3., vasárnap 20:30-21:30 (utána még maradhatsz!)

Befizetésed után kapsz egy Zoom linket, és ott tudsz majd csatlakozni hozzánk. Javasoljuk, hogy töltsd le előre telefonodra (Zoom az App storeból vagy a Play áruházból) vagy a számítógépedre a programot hogy zökkenőmentesen tudsz részt venni a beszélgetésben. (Technikai segítséget sajnos nem tudunk biztosítani, teszteld előre a szoftvert, ha nem értesz hozzá esetleg, vagy nézz utána a neten a működésének, elég egyszerű a használata!)

Fontos!

Fontos, hogy előre nem tudjuk megmondani, hogy hány férfi és nő lesz, milyen korosztályból. Általában 30-asok és 40-esek vannak többségben, de 25-től 60-ig mindenki megfordul nálunk.

Alaprendezvényünkön megtörjük a jeget, kérdéskártyákkal lazítjuk a társaságot, majd időnként megkeverjük, hogy mindenkivel tudj szót váltani.

Mivel ez egy alacsony áras program, visszautalni a díjadat nem tudjuk, de szívesen áttesszük jelentkezésedet másikra!

Jelentkezés

Ha tetszik a program és biztosítani szeretnéd a helyedet, akkor már csupán annyi a dolgod, hogy jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével. Ez után átkerülsz a CIB bank biztonságos fizetési rendszerébe, ahol kártyával egyenlítheted ki a program díját. A számlát és a visszaigazolást pedig néhány percen belül megkapod az űrlapon megadott email címre és a szintén az űrlapon megadott számlázási adatokkal. FONTOS: kérünk, hogy a beküldés előtt ellenőrizd le az adatokat, mert számlát módosítani utólag nem tudunk!

Go to Top