Notice: Undefined property: stdClass::$offers in /home/ki176682/public_html/boldogsagtervezes.hu/wp-content/plugins/the-events-calendar-snippet-add-currency/events-calendar-add-currency.php on line 15

Notice: Undefined property: stdClass::$offers in /home/ki176682/public_html/boldogsagtervezes.hu/wp-content/plugins/the-events-calendar-snippet-add-currency/events-calendar-add-currency.php on line 15
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Randi Szervíz a tudatos(abb) társkeresésért! Hónapról hónapra a társkeresés legfontosabb témáit és legégetőbb kérdéseit dolgozzuk fel csoportos műhelyünkön, szeptemberben terítéken a Nagy Ő!

Mi az a Randi Szervíz?
Szakember által vezetett csoportos át-ki-megbeszélős foglalkozás, amely segít tudatosabban ránézni magánéleti és párkapcsolati problémáidra és elakadásaidra, új szempontokat, irányokat villantva fel.

Október témája: Vedd fel a Láthatósági Mellényt!
Mi a titka azoknak vajon, akik bárhova keverednek, szinte azonnal képesek ismerkedni és vadidegenekkel társalogni? Hogy lehet az, hogy egyesek mintha “bevonzanák” a másik nem tagjait, míg Te esetleg úgy érzed, hogy észre sem vesznek? Van esetleg rajtuk valamilyen láthatatlan jel? Esetleg egy láthatósági mellény?

A Randi Szervíz segít Neked abban, hogy
– tudatosabban tekints a társkeresésre és párválasztásra
– tisztában legyél azzal, hogy kit is keresel, és hol is kellene keresned
– biztonságos légkörben, jó társaságban beszéld ki magadból kételyeidet, elakadásaidat, kérdéseidet
– új szempontokat kapj és kicsit másképpen nézz a társkeresésre

Mennyibe kerül?
Az ár 5000 Ft (2,5 – 3 órás foglalkozás)

Dátum, hely:

2019. november 13, szerda, 18:00-20:30

Pannon Kincstár Tanoda, Váci utca 47, lent 12-es kapucsengő, 2. emeleten van megállító tábla és ott látod, melyik teremben leszünk (vagy megkérdezed a recepciót)

Ki tartja?
Soós Viktória társkereső coach, viselkedéselemző, az Ezért vagy még egyedül című könyv szerzője, aki több, mint 10 éve foglalkozik társkeresőkkel és kívülről-belülről ismeri a témát.

Szabad helyek száma: 4

Jelentkezés

Addig tudsz jelentkezni, amíg még van szabad hely! Kérlek, jelentkezz egy email írásával az info (kukac) boldogsagtervezes (pont) hu címre! Mindenképp írj, hogy be tudjalak engedni, mert a terem befogadóképessége véges! Köszönöm!

Go to Top