Ha változtatni és fejlődni szeretnél…

 

A BoldogságTervezés Könyvek azoknak szólnak, akik változtatni és fejlődni szeretnének. Motivációt, inspirációt, módszereket és gyakorlatokat adnak az olvasók kezébe segítve céljaik elérését, legyen az párkapcsolat, magabiztosabb kommunikáció, nagyobb önismeret vagy üzleti készségek elsajátítása.

 

A BoldogságTervezés Könyvek témái:

 

Az önismeret és személyiségfejlesztés különböző területei, önbizalomnövelés, stresszoldás, life coaching. A könyvek hátteréül a pozitív pszichológia és a life coaching módszerek állnak. Filozófiánk: a boldogság tervezhető és tanulható!

 

Eddig megjelent köteteink:

 

Randi Andi: Ezért vagy még egyedül – Kézikönyv társkeresőknek a 4 akadály leküzdéséhez és az Igazi megtalálásához.

 

"Ezért vagy még egyedül"

Téma: társkeresés, önismeret, önbizalomnövelés

Magyarországon minden harmadik háztartás egyszemélyes, tízből két magyar keresi a párját. Az egyedülállókat rengeteg szolgáltatás próbálja segíteni, mégis úgy tűnik, egyre nehezebb a helyzetük. Sokukban nap, mint nap felmerül a kérdés: „Miért vagyok még egyedül?” A szerző, Randi Andi, aki szakmáját tekintve társkeresőkre specializálódott life coach és önismereti tréner, legújabb, „Ezért vagy még egyedül” című könyvében az egyedülállóknak segít a válasz megtalálásában.

Könyve nem újabb „tuti” szabályok és jó tanácsok gyűjteménye, hanem elgondolkoztató, megdolgoztató gyakorlatok és feladatok illetve esettanulmányok tárháza, kézikönyv a Négy Akadály leküzdéséhez és az Igazi megtalálásához.

[learn_more caption=”Részletesen a könyvről”] „A társtalálást megnehezítő akadályokról rengeteg helyen hallunk, a hozzám forduló több ezer társkereső tapasztalatai alapján én most jól kezelhető rendszerbe szedtem ezeket. A könyv elején található NÉGY AKADÁLY teszt segítségével az olvasó beazonosíthatja, hogy neki mely területen vannak elakadásai, az egyes fejezetekben pedig útmutatót kap ahhoz, hogyan győzze le ezeket.” – mondja könyvéről a szerző, aki szerint a Négy Akadály a következő:

1. Poggyászok a múltból, tehát a feldolgozatlan múlt

2. Belső korlátok, úgymint a párkapcsolatról szóló hiedelmek, rossz önértékelés és önbizalomhiány

3. Az ellenkező nemmel kapcsolatos előítéletek, a „minden férfi ilyen, minden nő olyan” kezdetű sztereotípiák

4. Randi készségek hiánya, úgymint randik leszervezése, online társkeresési ismeretek, kommunikációs problémák

A könyv a fenti négy területen segít fejlődni a társkeresőknek, erősítve az önismeretet és a tudatosságot. Olyan tükör ez minden egyedülálló számára, amelyben jobban látszanak a gyenge pontok, melyeken javítva nagyobb esélyt kap mindenki az Igazi megtalálására.[/learn_more]

[learn_more caption=”Segítség coachoknak”] Az “Ezért vagy még egyedül” kézikönyv coachok számára is “kötelező olvasmány”.

A life coaching egyik nagyon fontos területe a párkapcsolati és társkeresési problémákkal való foglalkozás, az ügyfelek nagy hányada keresi fel a coachokat ilyen jellegű gondokkal.  Éppen ezért a kiadvány nagy segítség nem csupán társkeresők, de life coachok számára is, hiszen belőle a coachok egyrészt

  • megismerhetik a társkeresők legtipikusabb problémáit, másrészt pedig a rengeteg gyakorlat révén
  • azonnal bevethető, hatékony coaching eszköztárat kapnak munkájukhoz.

A könyv szerzője akkreditált life coach, aki 2009 óta foglalkozik társkeresőkkel. Társkereső Kalauz című blogját több tízezren olvassák havonta, rendszeresen tart Műhelyeket, tréningeket és konferenciákat a témában.  Ezenkívül life coachoknak is tart képzéseket. [/learn_more]

[learn_more caption=”Olvass bele!”] Olvass bele a könyvbe! Kattints ide a tartalomjegyzékhez és az első 20 oldalhoz>>>[/learn_more]

Megrendelés

A könyv ára: 3490 Ft (bruttó). A szállítási költség ingyenes! Külföldi rendelés esetén + 1500 Ft a postaköltség (A könyv B5-ös méretű, 232 oldal)

A könyvet az alábbi űrlap kitöltésével rendelheted meg, megrendelésed után visszaigazoló emailben küldjük az átutaláshoz szükséges adatokat.

A számlázási adatokat csak akkor kell kitöltened, ha azok nem egyeznek meg a neveddel és a szállítási adatokkal!

Szállítási idő belföldre: max. 7-10 nap