Hol az igazság?!

Egy szombat délután egy belvárosi kávézóban üldögéltem a barátnőimmel. Mindegyik egytől-egyig arra panaszkodott, hogy a magyar férfiak sajnos félnek az elköteleződéstől, legfeljebb csak szexet akarnak és teljesen lehetetlen komoly párkapcsolatot, neadjisten családot tervezni velük. Nehezemre esett hallgatni ezeket, hiszen nagyon sokszor hallom ugyanezeket a panaszokat a kliensektől is. Aztán még aznap délután találkoztam egy amerikai nővel, aki nem tudott betelni a dicsérettel: a magyar férfiak milyen kedvesek, aranyosak, ő is kifogott szerencséjére egyet, aki egy éven belül elvette feleségül – egészen hihetetlen! Aznap este felhívott a barátnőm is, hogy megyünk-e buliba, merthogy a férje azt szeretné, hogy végre jól érezze magát, és a barátnőivel lehessen. Most akkor mi az igazság? Milyenek is valójában a magyar férfiak? Szerinted milyenek?

“Az igazság a megfigyelő szemében van.”

Ismered ugye azt a mondást, hogy a világ igazából nem más, mint a Te belső világodnak a tükröződése? Mégis, pontosan hogy is kellene ezt érteni? Ez az előadásunk pontosan erről szól: hogyan befolyásolja körülményeidet és a külső valóságot az, hogy benned mi van? Hogyan alakítja élményeidet, tapasztalataidat a saját látásmódod?

Legyen az társkeresés, munkahelyi előmenetel, a házasságod vagy szüleiddel való konfliktus, önbizalomhiány, alapvetően meghatározza az eseményeket és az eredményeket az, hogy Te milyen belső térképpel rendelkezel.

Felfedezzük belső térképünket, és azt, hogy mely pontokon szoktunk elakadni és hogy hol kellene változtatnunk ahhoz, hogy a világ is változzon körülöttünk – pozitív irányba. Rengeteg gyakorlati példát és megoldási lehetőséget hozunk!

Többek között kiderül:

  • Miért nem megy a társkeresés? (“mert minden nő…férfi… egyforma?”)
  • Miért nem sikerül a munkahelyi előléptetés?
  • Miért nincs elég önbizalmad?
  • Miért futsz bele állandóan ugyanazokba a helyzetekbe?

Jelentkezz az előadásra az űrlap kitöltésével!

Név*
Email*
2019. március 27 18:00
Az előadásig van még:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp

Ez az előadás neked szól, ha…

Az első kérdés, ami felmerülhet benned, hogy vajon Neked szól-e ez az egész. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a pontokat, amelyek közül ha magadra ismersz, akkor ez az előadás és workshop számodra hasznos lesz. Ez az esemény tehát neked szól…

  • Ha van olyan életterületed, ahol elakadtál és nem érted, hogy miért.

  • Ha úgy gondolod, senki sem látja jól a dolgokat, csak te. (De nem érted, miért nem értik…)

  • Ha szeretnél önbizalomban megerősödni és elhallgattatni a belső negatív hangokat.

  • Ha szeretnél egy jó hangulatú, gyakorlatias előadáson részt venni, ami után személyesen is beszélgethetsz az előadókkal.

  • Ha úgy érzed, most végre Te jössz és szeretnél időt szánni önismereted, önértékelésed és az életed fejlesztésére.

  • Ha szeretnél önmagad legjobb verziójává válni!

Optimista gyakorlat

Kik vagyunk mi?

Jaczenkó László
Jaczenkó LászlóBusiness & life coach, önismereti tréner
A BoldogságTervezés alapítója, és egyik vezető trénere. Több mint egy évtizedes tapasztalata van már különböző tréneri és coaching technikák alkalmazásában, amelyek közül sokat Hollandiából hozott Magyarországra. Ezek között többek között szerepel az episztemológiai coaching, csoportdinamikai elméletek és módszerek, szükségletpszichológia, NLP, tapasztalati tanulási módszerek és sokminden más.

Képzései: Angol és amerikai kultúratudományok – tanár (Debreceni Egyetem), Debreceni Egyetem doktori iskola: ismeretelmélet / Ontological Coaching Trainings (Hollandia), Practicing Coaching Training (Hollandia), Advanced Training for Trainers (Hollandia), Systemic Trainership (Hollandia), Advanced Practicing Coaching (Hollandia), Systems Innovations & Systems Thinking (Climate-KIC, Berlin)

A Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesület tagja.

Soós Viktória
Soós ViktóriaAkkreditált life és business coach, önismereti tréner
A BoldogságTervezés alapítója és egyik vezető trénere.

Képzések és Diplomák: angol és amerikai kultúratudományok – tanár (Debreceni Egyetem), társadalmi nemek tudománya (Central European University), Kortárssegítő Képzés (Debreceni Egyetem), Williams Életkészségek Tréning, Identity önismereti játékvezetői tréning, Effective Team Building képzés (Dánia) Akkreditált life coach képzés (Budapest), Practicing Coaching képzés (Hollandia), Felkészítés tehetségsegítő tutori feladatok végzésére (MATEHETSZ, Budapest), Meaningful Conversations, Systems Innovation & Systems Thinking (Climate-KIC, Berlin)

A Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesület és a Magyar Vállalkozónők Egyesületének tagja, jelenleg pszichológia BA-szakos a Károli Gáspár Református Egyetemen.

Időpont, helyszín és jelentkezés

Időpont

2019.03.27, szerda, 18:00

Helyszín

Váci utca 47 (V. kerület), Pannon Kincstár Tanoda, 306-os terem (kapucsengő a bejáratnál fel van írva)

Az előadás díja:

Elővételben fizetve: 990 FT

Töltsd ki az űrlapot és küldjük az utalási adatokat!

Helyszíni fizetéssel: 2990 Ft

Jelentkezz most az űrlap segítségével!

Név*
Email*

Ilyen szokott lenni nálunk a hangulat…