A nyár, amire emlékezni fogsz!

Egy hét feltöltődés a horvát tengerparton
7. önismereti és személyiségfejlesztő tábor, Porec-en

Miért tarts velünk idén a horvát tengerpartra?

 • Ha nincs hova és kivel nyaralni menned
 • Ha van kivel nyaralnod, de valami izgalmasabbra vágysz
 • Ha szeretnél fejlődni és érdekes programokon résztvenni a napozás mellett
 • Ha nem akarsz unatkozni, és szeretsz közösségben lenni
 • Ha kihívás számodra, hogy valahová teljesen egyedül menj

Mit szólnál egy olyan nyaraláshoz, amikor amellett, hogy kiszállhatsz a mókuskerékből és picit kifújhatod magad a tengerparton, nyugodt környezetben, végre csak magadra figyelve gondolhatnád végig a dolgaidat anélkül, hogy bárkinek meg kellene felelned? Amikor egy társaságban érdekes és jó hangulatú foglalkozásokon tiszta lappal indulva figyelheted meg önmagad és csodálkozhatsz rá olyan dolgokra, amelyek a hétköznapokban nem tűntek fel, pedig végig ott voltak? Amikor megengedheted magadnak azt a luxust, hogy az élet nagy dolgairól gondolkozz: olyasmikről, mint ki vagyok én? Mik a céljaim? Kit és mit keresek az életben?

Főleg, ha a nyaralás és személyiségfejlesztés mellé még felfrissítő edzéseket, kirándulást és bulit is kapnál, hogy igazán kipihenten és feltöltődve érkezhess haza…

Ha szeretnél egy ilyen nyaralást, akkor tarts velünk az idén immáron 7. önismereti Színezd Újra! táborban!

Ha a következők igazak rád, akkor ezt a tábort NEKED találtuk ki!

 • lenne kedved egy tengerparton nyaralni, de nem tudod, hogy kivel,
 • szeretnéd egy kicsit átgondolni a dolgaidat és a céljaidat könnyedén követhető önismereti gyakorlatokkal
 • kiszakadni a mókuskerékből és lelkileg, testileg feltöltődve kezdeni az őszt
 • szeretsz mozogni, és szeretnéd, ha kicsit edzenél is az egy hét alatt
 • szeretnél sütkérezni többedmagaddal egy kellemesen meleg arany homokos tengerparton, és
 • szeretnél jó társaságban (és persze velem) tábori hangulatban egy hét felhőtlen szórakozást és kikapcsolódást,
Bővebben a táborról ---> MUTASD ---> +

A Színezd újra! tábort idén hatodjára szervezzük meg a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is a Porec-től 20 percre található Lanterna nyaralótelepen. A program célja a nyaraláson túl a személyes fejlődés és feltöltődés elősegítése önismereti programokkal és edzésekkel. A program gyakorlatai nagy hangsúlyt helyeznek a tapasztalati úton való fejődésre, az itt és mostban lévő valódi fejlődésre, ezért mindenkinek ajánljuk szakmai háttérre, életkorra vagy nemre való tekintet nélkül. A program számos aktivitást, gyakorlatot, csoportfoglalkozást kínál a résztvevők számára, elősegítve az egymással való megismerkedésen és a közösségépítésen túl a személyes fejlődést és az önismereti munkát. A tábor tréning része naponta átlagosan 4-6 órát vesz igénybe, és blokkokban tartjuk meg őket, hagyva időt úszásra, napozásra, városnézésre, shoppingolásra. A blokkok közül az utolsó fakultatív, viszont az első kettő nem, tehát aki a szeretne velünk tartani, az vállalja, hogy a tréningprogram minden elemén részt vesz.

A tábor szakmai háttere a pozitív pszichológia, eszközei különféle tréning- és csoportos coaching eszközök, filozófiája pedig az, hogy a legjobban az itt és mostban lehet dolgozni.

A tábor trénerei

Soós Viktória (alias Randi Andi) akkreditált life és business coach, a Társkereső Kalauz és a BoldogságTervezés Program elindítója, az Ezért vagy még egyedül című könyv szerzője.

Jaczenkó László, life coach, a BoldogságTervezés Program elindítója és a BoldogságTervezés Akadémia trénere

A tábor hatása:

A tábor célja teljes feltöltődést nyújtani, ugyanakkor a feladatok révén elgondolkoztatni és segíteni az önreflexiót. Célja a komfortzónából való kimozdítás, az új nézőpontok és fejlődési pontok felismertetése. Az eredmények egyéntől függőek, kiterjedhetnek mind a magánéletre, mind a karrierre.

Résztvevők:

A Színezd újra! tábor szeretettel vár bárkit nemi és korosztályi besorolás nélkül (az egyetlen megkötés a korra, hogy 18 éven felül legyél). Tavaly a résztvevők fele 40 alatti, fele 40 fölötti volt, tehát minden korosztály képviseltette magát.
A tábor létszáma legfeljebb 25 fő, de a táborral egy időben tartja saját táborát az EdzésMester is (velük edzhetsz majd) így összesen kb. 50-en leszünk.

A tábor programja

Indulás: Augusztus 13-án, hétfőn éjjel indulunk Budapestről (igény szerint fel tudunk venni utasokat Debrecenben, Nyíregyházán, Miskolcon, Egerben, Székesfehérváron, Siófokon, és Nagykanizsán is), és a 9 órás buszút után kedd reggeli órákban érkezünk Porec-re. (A buszutat vedd további csapatépítésnek!)

Megérkezés, ismerkedés: Az első program kedden délután kezdődik, addig elfoglaljuk a szállást (a legtöbb apartman 2 szobás, szobánként 1-2 különálló ággyal, a buszút végére dől el, ki kivel szeretne lenni). Utána üdvözöljük a tengert, körbenézünk a városban és egymással is megismerkedünk.

Önismereti munka: Szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap három blokkra osztjuk a napot a következőképpen: A délelőtti két órás első blokk után 4 órás szabadidő, majd folytatjuk a napot a második blokkal egészen vacsoráig. Vacsora után fakultatívan részt vehetsz még egy játékos foglalkozáson. (Természetesen a tábor árában benne van ez az alkalom is.)

Edzés: Minden reggel fél órás tengerparti átmozgató tornán/futáson, és délutánonként egy órás tornán vehetsz részt – nemcsak lelkileg, de testileg is szuperfitt leszel a tábor végére! (Persze ha nincs kedved tornázni, sütkérezhetsz a tengerparton is helyette)

Meglepetés program I.: Szombaton velünk tarthatsz az első meglepetés programon, de akár ki is vehetsz egy szabadnapot, és más fakultatív programokon is részt vehetsz.

Meglepetés program II.: A hétfői lesz a másik olyan nap, amikor nem lesz foglalkozás, és mi valamilyen meglepetés programmal készülünk. Erre a másodikra is igaz, hogy a szeretnél, velünk tartasz, ha szeretnél, szervezel magadnak programot, vagy sütkérezhetsz egész nap a tengerparton. De a második programra javasoljuk, hogy gyere el, mert biztosan tetszeni fog!

A meglepetés programok időjárás függőek, így ha az időjárás úgy kívánja, áthelyezzük másik napra. Ennek megfelelően változhat az órarend. A meglepetés programok benne vannak a tábor árában, így azokon is térítésmentesen vehetsz részt!

Augusztus 21-én, kedden zárunk, strandolunk és este indulunk vissza Magyarországra.

(A programok szervezésének változtatási jogát fenntartjuk.)

Visszajelzések a táborról ---> MUTASD ---> +

„Szuper volt, nagyon örülök, hogy ilyen sok emberrel találkozhattam, találtam barátokat, akikkel továbbra is tartjuk a kapcsolatot. Én úgy érzem, hogy sokat segített önmagam megismerésében. Már ma úgy érezte, hogy fejlődtem, valahogy más gondolatok foglalkoztatnak, könnyebbnek érzem az előttem álló feladatok megoldását. Könnyebben kommunikálok, ma egész nap csak telefonálással telt, hogy beszámoljak milyen jól éreztem magam. Ezt köszönöm, hogy ilyen fiatalon mellettünk álltál és maximális segítőkészséget nyújtottál. Segítettél mindenkinek, ha nem is nagyon akarta, hogy nézzen szembe önmagával. Köszönöm! Úgy érzem más lesz az életem ezután.”„Egy nagyon nagy kikapcsolódást, egy feltöltődést. Azt, hogy ismét érzem, milyen, amikor jól vagyok”.

„Jól éreztem magamat, sok jó emberi kapcsolatot kaptam, odafigyelést, őszinte szavakat, bátorságot új kapcsolat nyitásához.”

„Sok nyitott kérdés tisztázódott bennem. Erősödött a hitem az önbizalmam. Rájöttem arra, hogy sokkal nyitotabnak kell lenem, játék ként kell felfogni a dolgokat és a boldogság itt van bennem van csak oda kell figyelnem. Az együtt töltött szép napokra mindig emlékezni fogok.”

„Csodásan éreztem magam, falba verném a fejem, ha nem mentem volna. Azt nyertem, hogy olyan nőkkel találkoztam akik tenni akartak magukért. Így mivel tudták miért mentek oda, tudták mit akarnak, tették a dolgukat: többet megtudni önmagukról. Tavaly volt szabadságom, pénzem és autó is, beülhettem volna hogy tartalmasan eltöltsem az időt. Csak egy képnapos fesztiválra futotta az akaraterőmből.

A tábornak köszönhetem, hogy kiléptem a bezártságból, és nem csak egy nyaralást, de elsősorban önmagam megbecsülését valamint új barátokat is kaptam.”

“Szerintem nagyon keratív a kezdeményezés, nekem amiatt is nagy értékű volt a program, mert napközbeni fizikai, esti lelki-szellemi munka jól kiegészítette egymást. A programok jók voltak, a feladatok úgyszintén. A felépítése is jó volt a hétnek!”

Helyszín, szállás, időpont

Porec a horvát Riviéra gyöngyszeme, a legtöbb díjat nyert város, amely megtartotta az ókori római jellegét. Számos kék zászlós (tehát tiszta vizű, rendben tartott) strand vár minket, kék tenger, tengerparti bárok, éttermek, bazárok. Egy hétre az egész a mi játszóterünk lesz! Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a szállásunk NEM Porec városában lesz, hanem attól busszal kb. 20 percre található Lanterna nyaralótelepen!

A szállás két szobás 3-4 fős apartmanokban lesz, tehát 3-4 fő osztozik egy fürdőszobán és két szobán. Az apartmanok alapfelszereltsége zuhanyzó/WC, konyhasarok, alap konyhafelszereltség (edények, tányérok, evőeszközök, vágódeszka, klopfoló, villanytűzhely), hűtő. A szállástól a strand csupán néhány percre van.

d23b32f1c2101437b6d27ca858f6206b614fe167

Időpont:

Akkor megyünk, amikor a legmelegebb a tenger, amikor remélhetőleg a legjobb az időjárás: augusztus 13-22-ig. (7 éjszaka szállás, augusztus 13-én éjjel indulunk, 14-én érkezünk reggel, visszafelé pedig 21-én késő délután indulunk, és 22-én hajnalban/reggel érkezünk meg.)

Mennyibe kerül?

A Színezd újra! tábor tartalmazza:

 • egyhetes önismereti és csapatépítő tréninget (100 000 forintos érték)
 • naponta másfél órányi választható Edzésmester tornát (a meglepetés programok kivételével minden nap; 5 x 2 500 Ft, azaz 12 500 Ft-os érték)
 • A két meglepetés programot (15 000-20 000 Ft-os érték)
 • buszutat (10 000 Ft-os érték)
 • 7 éjszaka szállást 3-4 személyes konyhasarokkal, fürdőszobával/WC-vel apartmanokban (65 000 Ft-os érték)
 • A szervezési költségeket (2 500 Ft-os érték)

A tábor díja nem tartalmazza:

 • étkezést (Főzhetsz az apartmanokban, vagy vacsorázhatsz az apartmantelepen vagy a városban is, de részünkről javasoljuk az all-you-can-eat opciót, ami a legjobb megoldás árban is, értékben is; erről bővebben lásd lent.)
 • utasbiztosítást
 • költőpénzt

A Színezd újra! tábor ára: 79.900 Ft + 180 Euro (bruttó).

 

Természetesen a tábor többe kerül, mint egy szimpla nyaralás, ahol vadásznod kell a fakultatív programokat, hogy ne und halálra magad egyedül. Ugyanakkor, mint láthatod, a közel 210 000 Ft-os értéknél jóval kedvezőbb ajánlatot tudunk tenni, mivel már sok éve csináljuk, így tudjuk hol és hogyan lehet kedvezőbben hozzájutni bizonyos szolgáltatásokhoz. A tábor ára két részletben fizetendő: első részlete 79.900 Ft, amelyet banki átutalással kell fizetni a jelentkezés után, a második részlet pedig 180 Euro, ami a tábor helyszínén fizetendő, érkezés után az első megbeszélésünkön.

 

Fakultatív all-you-can-eat svédasztalos étkezési lehetőség

Nagyon ajánljuk a helyi étterem félpanziós ellátását, mivel korlátlan a fogyasztás, ideértve az üdítő, a bor és a sör fogyasztását is! A félpanziós ellátásban reggel hideg ételeket (ideértve a tojásrántottát, omlettet, főtt virslit, stb.), este pedig meleg ételeket, pizzát, salátákat, édességeket, stb. lehet korlátlanul svédasztalos formában fogyasztani. A választék elég gazdag, így mindenki megtalálja a magának való ételt. Akkor is, ha vegán vagy, és akkor is, ha húsimádó. A két étkezés pedig bőven elég egy napra, mivel korlátlan a fogyasztás. Ismerve a helyi ételárakat, a félpanziós ellátás nagyon megéri! Az ellátás ára:

38,000 Ft

Amennyiben igényelni szeretnéd a félpanziós ellátást, azt a tábor árán felül kell befizetned, így tehát ha szeretnéd igénybe venni! (Ez esetben az első részlet ára neked 117,900 Ft lesz, de ezt az emailben is leírjuk neked részletesen.) Természetesen ezt helyben is befizetheted az étteremnek, de helyben drágább, mintha előre szólsz és nekünk fizeted azt be! Mivel eddig minden évben sokan hoztak magukkal ételt (és a konyha is alkalmas alapvető ételek megfőzésére), ezért nem tartalmazza a tábor ára eleve az ellátást. Így aki úgy érzi, jobban jön ki, ha otthonról hoz ételt, annak továbbra is lehetősége van ezt megtennie, aki pedig jobban szereti a kényelmet, annak ajánljuk ezt.

 

arrow

Jelentkezés

Ha biztosan tudod, hogy a fenti feltételekkel részt tudsz venni a Színezd újra! táborban, a lenti űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni. Jelentkezésed után kapsz egy visszaigazoló emailt a további részletekkel és tudnivalókkal (a díj befizetésének feltételei, az utalási adatok, a lemondási feltételek, határidők, és egyéb hasznos tudnivalók). Ne felejtsd, hogy a második részletet, 170 Eurót készpénzben kell fizetned majd Porec-en.

 

 

(Adataidat harmadik félnek semmilyen célból nem adjuk ki. Életkorod megadása nem kötelező, nekünk segítség a programok tervezésénél.) A lemondás feltételeiről a jelentkezés után, de még a befizetés előtt olvashatsz részletesen. Kérjük, ezt olvasd el figyelmesen, mert ha túl későn szeretnéd lemondani, akkor esetleg bánatpénzt kell fizetned. A bánatpénz a tábor teljes díja (azaz a két részlet együtt) után számítandó. Részletes információt a lemondás feltételeiről a jelentkezésed után küldött visszaigazoló levélben küldünk!

 

További információ

Ha kérdésed van, emailben vagy telefonon érdeklődhetsz az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Email 1: info@boldogsagtervezes.com Email 2: tanfolyam@szabadvagyok.com Telefon: +36-70-5740445

 

A tréningek szakmai vezetői a Szabad Vagyok és a BoldogságTervezés Programtól Soós Viktória és Jaczenkó László (Mayavi 3.0 kft), trénerek.

Az utazást és a szállást a GrandTours Kft. szervezi, és a fenti ár tartalmazza azt az összeget is amit a GrandTournak kellene befizetned (vagyis a nevedben mi befizetjük azt is). Éppen ezért a fenti ár egy része valójában bizományba kerül hozzánk, mi azt tovább utaljuk a GrandToursnak az utazási és szállási (és ha választottad, akkor az ellátási) költségek fedezésére!