Miért pont Akaraterő Nap?

A legújabb kutatások szerint a halogatás és az akaraterő hiánya már népbetegség. Talán neked is sokszor nehéz rávenned magad, hogy azt tedd, amit meg kell tenned a céljaidért. És ilyenkor azon gondolkozol, vajon miért van ez? Miért odázod el azokat a dolgokat, amelyek igazán fontosan, és a célodhoz segítenek? És miért szenteled az idődet lényegtelen dolgokra, amelyek jottányit se visznek előre? Hiába van célod, valahogy mégsem tudsz túljutni azon a mentális blokkon, ami megakadályoz a cselekvésben. Ez a blokk erősebbnek bizonyul nálad. Legyőz téged. Nap nap után, hétről hétre mindig alul maradsz. „Nincs elég akaraterőm” – mondod. Mintha ez magyarázat lenne. Pedig nem az. Az igazi kérdés az: „Miért nincs elég akaraterőm, és mit tehetek azért, hogy legyen?”

Vajon az elmúlt egy hónapban vagy hétben mennyivel halogattál többet, mint szerettél volna? Mennyivel sportoltál kevesebbet, mint szerettél vagy kellett volna? Mennyivel ettél többet, mint szerettél volna? Ha dohányzol, mennyivel dohányoztál többet, mint szerettél volna? Mennyivel tékozoltál el több időd lényegtelen, időrabló tevékenységekre (facebook, 9gag, insta, youtube, netezgetés, stb.), ahelyett, hogy azt csináltad volna, ami a célodban, az életedben, a karrieredben, a kapcsolataidban ténylegesen előre visz?

Milliók élnek betegebben, szegényebben, magányosabban, és sikertelenebbül, mert nem tudják irányítani a viselkedésüket. És milliókat választ ez el a vágyaitól. Milliók kénytelenek havonta kevesebb fizetéssel, túlsúlyos testtel, köhögéssel, kialakuló betegségekkel, eredménytelen élettel, és felszínes örömökkel beérni, csak mert képtelenek meg megtenni azt, ami a céljaikhoz segítené őket.

De a tragédia nem mindennek az eredménye. A tragédia nem a sok halál, nem a betegségek, nem a magány, nem a szertefoszlott álmok. Nem… Az igazi tragédia ebben az, hogy az emberek pontosan tudják, hogy mit kellene tenniük a vágyaikért, és mégsem tudják megváltoztatni a viselkedésüket.

Az Akaraterő Nap pedig erre kínál megoldást!

Az Akaraterő Napig már csak ennyi idő van hátra:

Neked való-e az Akaraterő Nap?

Az vagy, amit újra és újra csinálsz! A jellemünket a szokásaink formálják. A szokásainkat pedig a fegyelmünk vagy annak hiánya alakítja. Vannak jó szokásaink, mert fegyelmezzük magunkat és vannak rossz szokásaink, mert nem. Vannak rossz fizikai szokásaink, vannak rossz érzelmi szokásaink, és vannak rossz mentális szokásaink. Ha már felismertél ilyen szokást, amit megváltoztatnál, de eddig a kitartáson bukott el a dolog, akkor ez a nap a Te napod!

Akármilyen célod is legyen az életben, akármit is szeretnél kezdeni az életeddel, valahol el kell kezdened. Akik sokszor halogatnak, akik sokat aggódnak, vagy akár tudattalanul is túl nagy falatnak tartják a céljukat, ők azok, akiknek a kezdet mindig a legnehezebb. Az Akaraterő Nappal szeretnénk az első lépésedet könnyebbé tenni! 

Ezen a napon segítünk az akaraterőd megzabolázásában. Nem csak azt mondjuk el, hogy hogyan is működik az akaraterőd, hanem azt is, hogyan tehetsz szert többre, és hogyan tudod az akaraterődet a szövetségeseddé tenni, ahelyett, hogy az ellenségként kezelnéd. Az elmúlt húsz-negyven év kutatásai márpedig azt mutatják, hogy tendenciózusan aláássuk az akaraterőnket, éppen úgy, ahogy az önbizalmunkat is. Ha meg akarod tanulni, hogyan fejleszd és hasznosítsd a leghatékonyabban az akaraterődet, akkor itt a helyed ezen a rendezvényen! 

Mit kapsz az Akaraterő Naptól?

  • Eloszlatjuk az akaraterőt övező leggyakoribb mítoszokat. Ezek a mítoszok nagyon károsak az akaraterőre nézve, mert megakadályozzák, hogy helyesen használd!

  • Megismerjük a befolyás hat forrását. Ez tulajdonképpen egy modell, amiben levetítve könnyen megláthatod, hogy mely pontokon szükséges az akaraterődet segíteni. Arról is szó lesz, hogy az egyes helyzetekben milyen konkrét módon tudod azt segíteni vagy fejleszteni.

  • Megismerkedünk az akaraterő anatómiájával, ami sokkal tisztábbá teszi számodra a kísértéseid jellegét, így könnyebben tudod majd azok ellen felvértezni magad. Megismered az akaraterő három arcát, amelyeket mind egyedi módon tudsz erősíteni és befolyásolni!

  • Elsajátíthatsz számos tudományos kutatásokban bizonyított pszichológiai trükköt, amivel az akaraterődet növelheted!

  • Felvázolunk jó néhány akaraterő buktatót. Vagyis képet kapsz mindazon dolgokról, amik rossz irányban befolyásolják az akarterőd működését. Nem feltétlenül azért, hogy ezeket elkerüld (bár ha van rá lehetőség, miért ne), hanem inkább azért, hogy tudj ezekkel tervezni, és tudatosabban használd az akaraterődet, amikor csak tudod!

  • + AJÁNDÉK MUNKAFÜZET! A gyakorlati átültetést segíti az Akaraterő munkafüzet. Ebben a füzetben self-coaching jellegű segítséget találsz az Akaraterő Napon tanultak hosszú távú megvalósításához.

Jelentkezés / Árak / Helyszín

Időpont:

2019. március 23. 10:00 – 16:00

Helyszín:

Pannon Kincstár Tanoda
1056 Budapest, Váci utca 47.

Részvételi díj:

14,990 Ft
12,990 Ft (koránkelő kedvezménnyel, március 11-ig!)

A jelentkezés feltételei:

A jelentkezéshez pusztán az itt látható űrlapot kell kitöltened és beküldened. Ezután hamarosan küldjük az utalási adatokat, valamint az egyéb szükséges tudnivalókat (utalás határideje, lemondás feltételei, stb.). Ha a jelentkezéstől számított 10 percen belül sem kapnád meg a levelet (kérünk, hogy ellenőrizd a spam és a promóciók mappákat is), írj nekünk az info kukac boldogsagtervezes.com címre egy levelet „BT Akaraterő Nap jelentkezés” tárggyal, és az űrlap adataival, és mi szívesen elküldjük neked manuálisan a visszaigazoló levelet.

Jelentkezés:

Csak a rendezvénnyel kapcsolatos kommunikációra használjuk!
Elolvastam és elfogadom a Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Márc. 23. 10:00
Akaraterő Nap
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ilyen szokott lenni nálunk a hangulat…